1000 TL civarında rakipsiz.![]()
Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu özelliklerini incele, 712,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trust GXT590 gerçekten iyi gamepaddir. Eğer o kadar bütçem olmaz derseniz veya PS dizilimi isterseniz (linç yiyeceğim gibi hissediyorum) torima doubleshock 4 alabilirsiniz. Elimde şu an P4 Plus modeli var, içi doubleshock 4 modeli aynı sadece dışı farklı, ölü bölge çok az ve malzemesi gayet kaliteli.
Bu var lakin içinde titreşim motoru yok.LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Xbox 9. NesilArkadaşlar şöyle uygun fiyatlı fazla olmayacak şekilde kuzenimle PES 2019 tarzı oyunları oynatacak, 2 kişilik yani 2 tane kol önerisi var mı?
Arkadaşlar şöyle uygun fiyatlı fazla olmayacak şekilde kuzenimle PES 2019 tarzı oyunları oynatacak, 2 kişilik yani 2 tane kol önerisi var mı?
Çok şans replikalar. Mesela ben de 150TL'ye 0 olarak,2.eldeki 0 satıcılar değil Hepsiburada'dan 0 olarak, Rampage gamepad aldım.%6 ölü bölgesi var. Çok şans hakikaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.