Kapalı 2 adet GTX 980 Ti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SuperSkrull

Hectopat
Daha fazla  
1 tanesini Almanya'dan aldım. Türkiye garantisi yok yaklaşık 1 ay kullandım. Tam adı MSI GTX 980 Tİ SEA HAWK. Kendi soğutması var. Fiyat 2500 TL.

Diğeri Türkiye'den alınmış 18 ay garantisi vardır. MSI GTX 980 Tİ RED. 5 ay kullandım. Fiyat 2400 TL.

İkisini SLI yapamamamdan dolayı satmaya karar verdim. Quadro serisi ekran kartlarıyla takas düşünebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakasız ancak neden SLI olmadığını öğrenebilir miyim ?

Eski anakartım yüzünden. PCI yuvasında sıkıntı vardı. Yeni bilgisayar alınca ikisini de satmaya karar verdim.

Valla ben onu Amd kısmında biliyorum. Nvidia'da aynı model olması lazım, Recep Baltaş'a yazmıştım, 2x 980 SLI videoları gelecekmi diye? Şöyle demişti:
"Elimizde 2 tane 980Ti var ancak farklı modeller olduğundan SLı yapamıyoruz, beklemede kal."

Dediğim gibi, sadece GPU'ların aynı olması yeterli.

Bazı videolarda farklı markalarla SLI yapıldığını hatırlıyorum bende.

Aynı olması gerektiğini biliyorum. Fakat Sea Hawk'ın armor kısmı biraz daha geniş. Anakartın 2 adet PCI yuvası vardı. Sığmıyodu. Armoru çıkartıp taksam bile normal performası vermiyor. Bide amazonda 1 click pay ile satın alımdan bahsediyorsunuz galiba. O şekilde aldığınız zaman ürün sınıra geldiğinde size amazonun göstermediği vergileri ödemek zorunda olduğunuzu belirtiyorlar. Ayrıca artık Sea Hawk Türkiyeye gönderilmiyor.

Yurtdışından getireceğim ben şahsen. Öyle olunca 2000 TL'ye geliyor; GTX 980 Tİ.

Dersen ki; 1500 bir süre sonra alabilirim.

Gpu'lar aynı olsa yetiyor diye biliyorum ben.

1500 Tl'ye GTX 970 var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…