tunakartalofficial Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman veya ilk açıldığı zaman bu görünüyor ve bunu kaldıramıyorum. Destek olabilir misiniz? Dosya Ekleri resim_2024-04-01_023151757.png 957 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman veya ilk açıldığı zaman bu görünüyor ve bunu kaldıramıyorum. Destek olabilir misiniz?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2024 #2 Ayarlar'dan hesap ayarları kısmından kaldırabiliyor olmanız lazım. Oturum açma seçeneklerine bakın.
tunakartalofficial Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 Bold Pilot dedi: Ayarlar'dan hesap ayarları kısmından kaldırabiliyor olmanız lazım. Oturum açma seçeneklerine bakın. Genişletmek için tıkla... baktım ama ne yazık ki orada göntüleyemiyorum hocam
Bold Pilot dedi: Ayarlar'dan hesap ayarları kısmından kaldırabiliyor olmanız lazım. Oturum açma seçeneklerine bakın. Genişletmek için tıkla... baktım ama ne yazık ki orada göntüleyemiyorum hocam