VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #11 Penguii dedi: 3.0 ve 4.0 oyun için bana ne kadar performans kaybı yaşatacak ve sizin önerdiğiniz SSD içinde RGB soğutma alıp kendim takmayı düşünüyorum yani her türlü anakartın soğutması çıkacak , kesinlikle RGB olmasını istiyorum SSD'nin. Genişletmek için tıkla... Eğer ki kasan beyaz değilse SSD ve RAM RGB olmasına gerek yok beyaz kasalarda güzel duruyor bence RGB.
Penguii dedi: 3.0 ve 4.0 oyun için bana ne kadar performans kaybı yaşatacak ve sizin önerdiğiniz SSD içinde RGB soğutma alıp kendim takmayı düşünüyorum yani her türlü anakartın soğutması çıkacak , kesinlikle RGB olmasını istiyorum SSD'nin. Genişletmek için tıkla... Eğer ki kasan beyaz değilse SSD ve RAM RGB olmasına gerek yok beyaz kasalarda güzel duruyor bence RGB.
Penguii Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #12 VarexCivic dedi: Eğer ki kasan beyaz değilse SSD ve RAM RGB olmasına gerek yok beyaz kasalarda güzel duruyor bence RGB. Genişletmek için tıkla... Kasa + sıvı soğutucu beyaz ram ve bazı kablolarıda beyaz almayı planlıyorum @Slippin Jimmy0 3.0 ve 4.0 farkını oyunlarda ne kadar hissederim çok mu gerekli ? bilgilendirebilirseniz teşekkür ederim. Son düzenleme: 8 Mayıs 2023
VarexCivic dedi: Eğer ki kasan beyaz değilse SSD ve RAM RGB olmasına gerek yok beyaz kasalarda güzel duruyor bence RGB. Genişletmek için tıkla... Kasa + sıvı soğutucu beyaz ram ve bazı kablolarıda beyaz almayı planlıyorum @Slippin Jimmy0 3.0 ve 4.0 farkını oyunlarda ne kadar hissederim çok mu gerekli ? bilgilendirebilirseniz teşekkür ederim.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2023 #13 @Penguii KC3000 modeli düşündüğünüz modelden 2-3 kat daha hızlı öyle söyleyeyim.
Penguii Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #14 Slippin Jimmy0 dedi: @Penguii KC3000 modeli düşündüğünüz modelden 2-3 kat daha hızlı öyle söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... bu ssdye uygun önerebileceği rgb soğutucu varmı peki?
Slippin Jimmy0 dedi: @Penguii KC3000 modeli düşündüğünüz modelden 2-3 kat daha hızlı öyle söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... bu ssdye uygun önerebileceği rgb soğutucu varmı peki?