2 Adet Menzil Genişletici Kullanmak

flacko

Hectopat
Daha fazla  
Evimizde modem salonda, bilgisayar alt katta bulunuyor. Odamdan wifi çok düşük çektiği için 1 tane menzil genişletici satın aldım. Sorun şu ki, benim odama takınca yeterli hızda olmuyor. bir ilerideki odaya takıyorum, wifi barı bilgisayarın bulunuğu odada 3-4 arasında oluyor. Bir tane daha menzil genişletici alıp bilgisayarın bulunduğu odaya taksam hız artar mı?

Hocam aliexpress'de Ethernet kabloları gayet ucuz. Sinyal vericilerden bayağı ucuz hemde. Şöyle 10-20 metrelik bir kablo çekmeyi deneyin. Hem ping azalır hem kopma yaşanmaz diye düşünüyorum.
gerçekten evi uçtan uca kabloya boğmak olur bu. modem evin sağ üstündeyse bilgisayar sol altta ve kablo dolamak için yeterine uzakta

gerçekten evi uçtan uca kabloya boğmak olur bu. modem evin sağ üstündeyse bilgisayar sol altta ve kablo dolamak için yeterine uzakta
Hocam diğer şeylere yeterince para vermektense bence kablolamak hem daha uygun hem de ping ve kopmalara karşı bir çözüm. Kablo dübelleriyle beraber kablo çirkinliğinden kurtulabilirsiniz. Tavsiyem kablo çekmeniz ama yine de siz bilirsiniz :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı