2 adet RX 580 8 GB ile mining yapılabilir mi? Ve kaç W PSU gereklidir?
Ayriyeten 1 sorum daha olacak. Sizce 2 adet RX 580 8 GB ile 1 ayda Ethereum miningi ile kaç para kazanabilirim?
İkisi 7/24 çalışırsa 1200TL falan, şu an girmeni kesinlikle önermiyorum kazançlar bayağı düşmeye başladı, çıkacağınıda sanmam ETH 2.0 gelecek zaten. Kartları almadıysan girme dedim bu arada, elinde varsa yap tabii ki. 550-600W psu da yeter.
Ethereum madenciliği yapılır. Tanesinden 30-32 M/h alınabilir. Su anki fiyatlar ile çiftinden Etherium'dan ayda 700, Ethereum Classic'ten 900 TL civarinda kazanırsınız.
Edit : Sevgili moderator, benim mesajimi editliyorsun da sahsin alinti yaptigi mesaji niye editlemiyorsun. Ben kaynak gosteriyorum, adam "amma salladin" diyor. Bu kadar sacma sapan is yapilmaz yahu. Ilkokul mezunu musun nesin?
2 adet RX 580 8 GB ile mining yapılabilir mi? Ve kaç W PSU gereklidir?
Ayriyeten 1 sorum daha olacak. Sizce 2 adet RX 580 8 GB ile 1 ayda Ethereum miningi ile kaç para kazanabilirim?
150 Watt enerji harcadığını düşünürsek RX 580'in Hashrate'i yaklaşık 28 MH/s. 2 tanesi 56 MH yapar bu güçle de ayda yaklaşık 128 dolarlık ETH kazabilirsin (elektrik faturası gideri dahil değil)