2 adet S24U'nun sesleri farklı çıkıyor

Efekan.o

Centipat
Daha fazla  
Kuzenim ve ben S24U kullanıyoruz ve aralarında ses tarafında bariz bir fark var. Onun telefonundaki sesler daha çok çıkıyor yani ikimiz de aynı videoyu full seste açsak onunki benimkini bastırıyor ve videoda gelen kısık seslerde daha anlaşılır çıkıyor. Bunu nedeni nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı sorun bende de A55 de oluyor arkadaşımda da var bende de ikimizde fullüyoruz fakat bariz olarak benim hoparlörlerim daha az ses veriyor Dolby Atmos kapalı açık denedik aynı garantiye yollamayı planlıyorum.
Bence sende garantiye yollamalısın eğer tabii garanti kapsamı içindeyse.

Birisi daha yeni veya bakimli bir cihazdir hoparlor yerinin tozlanma durumu daha azdir olabilir.

Birisi daha yeni veya bakimli bir cihazdir hoparlör yerinin tozlanma durumu daha azdir olabilir.

Hocam ikimizde aynı gün aldık ve ses özellikleri aynı, sesler dengelide ve Dolby almos kapalı yine de bariz bir fark var.

Hocam ikimizde aynı gün aldık ve ses özellikleri aynı, sesler dengelide ve Dolby almos kapalı yine de bariz bir fark var.
Samsung Turkiye whatsapp hattina durumu bir sorun oyleyse, fabrika cikisi sorun olacagini zannetmiyorum yuksek ihtimalle bir ayardan dolayidir ya da spotify tarzi platformdan ise onlarin kendi ayarlarinda farkli ayarlar da oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…