Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #11 DarKSaGaa dedi: Discord yok maalesef telefon numarası ya da Gmail verebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle.
DarKSaGaa dedi: Discord yok maalesef telefon numarası ya da Gmail verebilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2022 #12 Femto dedi: Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum.
Femto dedi: Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum.
mühendizz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 1.127 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Vision G Z490 Anakart / Intel i9 10900KF İşlemci / ID Cooling AuraFlow X 240mm Sıvı Soğutma / Gigabyte Aorus Extreme RTX 3080 Ekran Kartı / Corsair Vengeance RGB PRO 2x16 GB DDR4 3600 MHz CL18 RAM / Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 1 TB / Corsair 4000X Kasa / XPG 850W 80+ Gold PSU / Gameon 28" IPS 4K UHD 144Hz Monitör / Corsair K95 Platinum RGB Klavye / Corsair Glaive RGB Mouse / Corsair Void Pro Wireless RGB Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 13 Mayıs 2022 #13 Şehir nere hocam?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2022 #14 Femto dedi: Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle. Genişletmek için tıkla... Hocam hala bekliyorum.
Femto dedi: Ev arkadaşıma söylüyorum şimdi, iletişime geçer sizinle. Genişletmek için tıkla... Hocam hala bekliyorum.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #15 DarKSaGaa dedi: Hocam hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni eve geldi, iletişime geçip geçmediğini sordum daha önceden bir alıcıyla konuşuyormuş, olmazsa sizinle iletişime geçecekmiş.
DarKSaGaa dedi: Hocam hala bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha yeni eve geldi, iletişime geçip geçmediğini sordum daha önceden bir alıcıyla konuşuyormuş, olmazsa sizinle iletişime geçecekmiş.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2022 #16 Femto dedi: Hocam daha yeni eve geldi, iletişime geçip geçmediğini sordum daha önceden bir alıcıyla konuşuyormuş, olmazsa sizinle iletişime geçecekmiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim. @Femto Son düzenleme: 17 Mayıs 2022
Femto dedi: Hocam daha yeni eve geldi, iletişime geçip geçmediğini sordum daha önceden bir alıcıyla konuşuyormuş, olmazsa sizinle iletişime geçecekmiş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır beklemedeyim. @Femto
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #17 DarKSaGaa dedi: Tamamdır beklemedeyim. @Femto Genişletmek için tıkla... Bugün satışı gerçekleştirmişler hocam.
DarKSaGaa dedi: Tamamdır beklemedeyim. @Femto Genişletmek için tıkla... Bugün satışı gerçekleştirmişler hocam.