Çözüldü Epic Games 2 adımlı doğrulama açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Epic Games 2 adımlı doğrulama açmak için telefon numarasını girince kod girme ekranı açılması gerek ama bir şeyler ters gitti diye hata veriyor ama kod SMS olarak geliyor. Genel bir sorun mudur?

Çözüm
Tamamdır hocam, umarım sorununuz çözülür. Gelişme olursa bilgilendirirsiniz.

Dedikleri gibi 1 gün arayla farklı bir tarayıcı (firefox) üzerinden açmayı denediğimde başarılı oldu. Art arda açmaya çalıştığımda güvenlik dolayısıyla izin vermemişler. Sanırım sorun çözülmüş oldu. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.
Epic Games, destek ile iletişime geçin. Sorununuzu detaylı anlatın elbet yardımcı olurlar.

Hocam denetim masasında DNS adresi gibi bir şey vardı bir kod giriyorduk oraya ismini unuttum o açık olabilir onun ayarlarını nereden değiştirebilirim belki onunla ilgilidir ama sanmıyorum çünkü başka cihazda da denedim.

Hocam denetim masasında DNS adresi gibi bir şey vardı bir kod giriyorduk oraya ismini unuttum o açık olabilir onun ayarlarını nereden değiştirebilirim belki onunla ilgilidir ama sanmıyorum çünkü başka cihazda da denedim.
Denetim Masası → Ağ ve İnternet → Ağ ve Paylaşım Merkezi
Sol menüden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir diyip. Kullandığınız ağa sağ tıklayın Özellikler diyip.
İnternet Protokolü Sürüm 4 seçeneğine tıklayacaksınız.

Denetim Masası → ağ ve internet → ağ ve paylaşım merkezi.
Sol menüden bağdaştırıcı ayarlarını değiştir deyip. Kullandığınız ağa sağ tıklayın özellikler deyip.
İnternet protokolü sürüm 4 seçeneğine tıklayacaksınız.

Otomatik olarak al seçeneğini mi seçmeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı