2 arkadaşım beni hiç umursamıyor

poyriho

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Simdi şöyle.
İki arkadaşım var ve bunlarla eskiden çok fazla oyun oynar ve telefondan konuşurdum fakat bir gün bir anda beni takmamaya başladılar mesela 3 kisilik bir WhatsApp grubumuzda hep 3.kisiye hitaben konusuyor yani özelden soracağı şeyi orada soruyor örneğin: (X kisisi iste bak yarın yeni bolum geliyor gel birlikte izleyelim) gibi sonrada artık patladım (2-3 aydır yapıyorlardı bunu) beni yanınızda istemiyor ve takmicaksanız gideyim dedim oda bana kes işte sen a kisisi ve b kisisiyle takıl dur dediler bende orada bayağı tartıştım bu konu hakkında en sonunda çıktım o WhatsApp grubundan şu an bana diyorlarki iste gel ses grubuna orada konuşalım diyor bu ikisi beni neredeyse 1-2 aydır aramıyorlar bile ama bana kendi aralarında haftada 3 kez konuştuklarıni hatta birlikte bir oyuna bile başladıklarını söylediler ne yapmam lazım bu ikisine karşı?

Konu güncellemesi: beni suan sese cagırıp duruyorlar hatta o kadar anımız var yapma böyle diyorlar ayrıca hep yazıyorduk diyorlar ve seni arayınca acmadın diyorlar gercekten saşkınım

Hiç ellememen lazım. Böyle insanlarla ne işin var dostum? Tabii sen hata yapmamışsan.
Hayır hata yapmadım hicbirsey yapmadım

Onları yok saymaya devam et. Bazı şeylerin affı olmaz.

Dünya üzerinde 8 milyar insan var. Geçmişe sünger çek, yeni güzel arkadaşlıklar kur. Sana kötü gelen ilişkiler için kendini sorma, hayat kısa.

Sese gelin ne diyecekler bakın sonda isterseniz engellersiniz.

Engelle geç. İleride yine öyle yapacaklar

Sese gelin ne diyecekler bakın sonda isterseniz engellersiniz.
Sese gittim ve bana kendinin hatalı oldugunu fakat benimde hatalı oldugumu söyledi ve bana telefonları hic acmadıgımı ayrıca a ve b kisisi ile daha çok takıldığım icin sattığımı bile düsünmüs hatta benim onları takmadığımı söylediler fakat ben hicbirsey demeyip duruma bakacagımı ve birsey yazmamalarını söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…