2 ay önce alınan Xiaomi Pad 7'nin pil sağlığı %99'a düştü

sprawki22

Yoctopat
Daha fazla  
Daha 2 ay önce aldığım Xiaomi Pad 7'nin pil sağlığı %99'a düşmüş. Günde 2 kez şarja takıyorum, %20-80 arası doluyor. En azından birileri görsün, dürüst olun.

Daha 2 ay önce aldığım Xiaomi Pad 7'nin pil sağlığı %99'a düşmüş. Günde 2 kez şarja takıyorum, %20-80 arası doluyor. En azından birileri görsün, dürüst olun.

Eğer dediğiniz gibiyse 120 deşarj döngüsü yapmış olmalısınız bu da normal sayılır bendeki Xiaomi 15 Ultra 216 döngüde 97 pil sağlığına sahip.

Xiaomi'nin %99 göstergesi, iPhone'lardaki gibi net değildir. Bu, yazılımın yeni kapasiteyi tahmin etme ve ayarlama sürecinin bir sonucudur.

Eğer kullanım süresi gözle görülür şekilde düşmüyorsa, o %99'a takılma. Düşmeye devam ederse garanti servisine gidersin.

Not: Tableti şarj olurken kullandıysan, pil sağlığı önemli ölçüde düşer.

Normal bir değer efendim 100'den tüm cihazlar hızlı düşer. Sonrasında bu sağlık düşme hızı azalır uygun, düzgün kullanım devam ettiği sürece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı