Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 9 Aralık 2024 #1 10 Ekim'de evimin önüne fiber alt yapı yapılmaya başlandı. Ne zaman gelir?
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 1 yılı bulur bölgede ki çalışmaya bağlı bizim köye gelmesi 1 yılı bulmuştu.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #3 Aslan Kedi dedi: 10 Ekim'de evimin önüne fiber altyapı yapılmaya başlandı. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Binanın içine kablo geldi mi?
Aslan Kedi dedi: 10 Ekim'de evimin önüne fiber altyapı yapılmaya başlandı. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Binanın içine kablo geldi mi?
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 9 Aralık 2024 #4 T A L O dedi: Binanın içine kablo geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Evimin önündeki yolu kazdılar, kabloları döşediler. Kazdıkları çukuru kapattılar ama gördüm, evimin arkasındaki yolda hâlâ çalışıyorlar.
T A L O dedi: Binanın içine kablo geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Evimin önündeki yolu kazdılar, kabloları döşediler. Kazdıkları çukuru kapattılar ama gördüm, evimin arkasındaki yolda hâlâ çalışıyorlar.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #5 Aslan Kedi dedi: Hayır. Evimin önündeki yolu kazdılar, kabloları döşediler. Kazdıkları çukuru kapattılar ama gördüm, evimin arkasındaki yolda hâlâ çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bölgende tahmini kaç bina mevcut.
Aslan Kedi dedi: Hayır. Evimin önündeki yolu kazdılar, kabloları döşediler. Kazdıkları çukuru kapattılar ama gördüm, evimin arkasındaki yolda hâlâ çalışıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bölgende tahmini kaç bina mevcut.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 9 Aralık 2024 #6 T A L O dedi: Bölgende tahmini kaç bina mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Her yer bina dolu.
T A L O dedi: Bölgende tahmini kaç bina mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Her yer bina dolu.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #7 Aslan Kedi dedi: Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Her yer bina dolu. Genişletmek için tıkla... Binaya turuncu fiber kablo geldiği zaman genelde minimum 1 ay içinde hallediliyor (bölgeye, müdürlüğe)göre değişkenlik gösterebilir.
Aslan Kedi dedi: Ben merkezi bir yerde oturuyorum. Her yer bina dolu. Genişletmek için tıkla... Binaya turuncu fiber kablo geldiği zaman genelde minimum 1 ay içinde hallediliyor (bölgeye, müdürlüğe)göre değişkenlik gösterebilir.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 9 Aralık 2024 #8 T A L O dedi: Binaya turuncu fiber kablo geldiği zaman genelde minimum 1 ay içinde hallediliyor (bölgeye, müdürlüğe)göre değişkenlik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Turuncu kabloları yolun altına yerleştirdiller. Binaya kablo gelmedi.
T A L O dedi: Binaya turuncu fiber kablo geldiği zaman genelde minimum 1 ay içinde hallediliyor (bölgeye, müdürlüğe)göre değişkenlik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Turuncu kabloları yolun altına yerleştirdiller. Binaya kablo gelmedi.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Aralık 2024 #9 Aslan Kedi dedi: Turuncu kabloları yolun altına yerleştirdiller. Binaya kablo gelmedi. Genişletmek için tıkla... O binanın içine veya dışına kadar gelip ofdk takılacak.
Aslan Kedi dedi: Turuncu kabloları yolun altına yerleştirdiller. Binaya kablo gelmedi. Genişletmek için tıkla... O binanın içine veya dışına kadar gelip ofdk takılacak.