Tinyx Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 259 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ABRA A5 V13.1.1 GTX1050M i5 8300H 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer - Öğrenci 22 Haziran 2018 #11 Geri dönmen dileğiyle kardeşim. Unutma daha asosyalliği yeneceğiz.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 22 Haziran 2018 #12 Tinyx dedi: Geri dönmen dileğiyle kardeşim. Unutma daha asosyalliği yeneceğiz. Genişletmek için tıkla... İnşallah yenebileceğimi düşünüyorum. CLM Project dedi: Şarkı öyle diyor @rtakak. Ne yapsaydım, sözleri mi değiştirseydim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Senin konuları özleyeceğim Abraham. Genişletmek için tıkla... Şarkı çok güzelmiş bağımlılık yaptı.
Tinyx dedi: Geri dönmen dileğiyle kardeşim. Unutma daha asosyalliği yeneceğiz. Genişletmek için tıkla... İnşallah yenebileceğimi düşünüyorum. CLM Project dedi: Şarkı öyle diyor @rtakak. Ne yapsaydım, sözleri mi değiştirseydim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Senin konuları özleyeceğim Abraham. Genişletmek için tıkla... Şarkı çok güzelmiş bağımlılık yaptı.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #13 Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin.
Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 22 Haziran 2018 #14 CLM Project dedi: Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin. Genişletmek için tıkla... Bu gece son dedim ya.
CLM Project dedi: Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin. Genişletmek için tıkla... Bu gece son dedim ya.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 22 Haziran 2018 #15 Silinen üye dedi: Bu gece son dedim ya. Genişletmek için tıkla... CLM Project dedi: Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin. Genişletmek için tıkla... Gece uzun dostum, sabaha artık.
Silinen üye dedi: Bu gece son dedim ya. Genişletmek için tıkla... CLM Project dedi: Hani bu konuyu açarken son mesajını atmış olacaktın? Çıkış butonunu kullan kanka. Kusura bakma, kovuyor gibi oldu ama hedeflerine ulaşmak için bazı şeylerden fedakarlık etmelisin. Genişletmek için tıkla... Gece uzun dostum, sabaha artık.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #16 O dün geceydi Abraham. Dün gece.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 22 Haziran 2018 #17 Vakit çıkış vaktidir, Allah'a emanet olun...
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 22 Haziran 2018 #18 Güle güle.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #19 Tamam derken?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 22 Haziran 2018 #20 Zaten yaylada çekmiyor diyordun. Bir de terk mi ediyorsun? Görüşmek üzere.