Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #11 ewquis dedi: Peki günde kaç saat, ve nasıl çalışmam gerek, Max 7 saat ayırabilirim. TYT Sosyal'e ayrı vakit ayırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... TYT Sosyal'e çalışma AYT ile halledersin onu zaten TYT denemesi çöze çöze. Zaten sözel basit bayağı 40kyi bırak 20 30k yaparsın adam gibi çalışıp.
ewquis dedi: Peki günde kaç saat, ve nasıl çalışmam gerek, Max 7 saat ayırabilirim. TYT Sosyal'e ayrı vakit ayırmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... TYT Sosyal'e çalışma AYT ile halledersin onu zaten TYT denemesi çöze çöze. Zaten sözel basit bayağı 40kyi bırak 20 30k yaparsın adam gibi çalışıp.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 26 Nisan 2025 #12 Kaganshady dedi: TYT Sosyal'e çalışma AYT ile halledersin onu zaten TYT denemesi çöze çöze. Zaten sözel basit bayağı 40kyi bırak 20 30k yaparsın adam gibi çalışıp. Genişletmek için tıkla... valla konunun üstünden 1 sene geçti, 120k yaptım, hatta 2. dönem 1. sınavları bile bitti. hedefim olan gastronomiyi okuyorum
Kaganshady dedi: TYT Sosyal'e çalışma AYT ile halledersin onu zaten TYT denemesi çöze çöze. Zaten sözel basit bayağı 40kyi bırak 20 30k yaparsın adam gibi çalışıp. Genişletmek için tıkla... valla konunun üstünden 1 sene geçti, 120k yaptım, hatta 2. dönem 1. sınavları bile bitti. hedefim olan gastronomiyi okuyorum
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #13 ewquis dedi: Vallahi konunun üstünden 1 sene geçti, 120k yaptım, hatta 2. dönem 1. sınavları bile bitti. Hedefim olan gastronomiyi okuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben yılları karıştırdım konu güncel sandım. Sevindim senin adına.
ewquis dedi: Vallahi konunun üstünden 1 sene geçti, 120k yaptım, hatta 2. dönem 1. sınavları bile bitti. Hedefim olan gastronomiyi okuyorum Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben yılları karıştırdım konu güncel sandım. Sevindim senin adına.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 26 Nisan 2025 #14 Kaganshady dedi: Hocam pardon ben yılları karıştırdım konu güncel sandım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok olur öyle şeyler. Ve teşekkür ederim Son düzenleme: 26 Nisan 2025
Kaganshady dedi: Hocam pardon ben yılları karıştırdım konu güncel sandım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok olur öyle şeyler. Ve teşekkür ederim