2 ayda içilmesi gereken ilacı 2 haftada içmek sorun yaratır mı?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar doktor D vitamini vermişti ve haftada 2 gün içmem lazımdı. Ben 1 hafta sonra falan unutmuşum bunu her gün içmeye başladım ve ilaç bitti. 2 haftada ben sonradan hatırladım bunu. İlaç biteli 1 hafta falan oluyor herhangi bir etkisi yok. Sizce doktora gidilmeli mi bir şey olur mu?
Yaş 17.

Bir şey olmaz ama aşırı D vitamin böbreklerin yorar 1 ay bir şey içme sonra başlarsın bende bir kabı 2 haftada bitirmiştim tadı güzeldi.

Bir şey olmaz ama aşırı D vitamin böbreklerin yorar 1 ay bir şey içme sonra başlarsın bende bir kabı 2 haftada bitirmiştim tadı güzeldi.

Hocam zaten ilaç bitti şu an b vitamini kullanıyorum sizce onu bırakim mi yoksa devam edeyim mi b vitaminine.

Doktorunuza gidip durumu açıklayın. Forumdakiler size bu konuda yardımcı olamaz.

Randevu çok zor düşüyor hocam.

Hocam zaten ilaç bitti şu an b vitamini kullanıyorum sizce onu bırakim mi yoksa devam edeyim mi b vitaminine.

Randevu çok zor düşüyor hocam.

İç ama her gün içme 3 günde veya 2 günde bir olabilir biraz ara versen biraz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…