Beceri temellilerde öyle olmuyor. 450 puan yapmak için soru çeşitlerini ezberlemesi ve 18 civarı matematik yapması gerek. 0 matematikten 18 matematik yapmak için 2 değil 10 ay bile yetmeyebilir.
LGS'de matematiği fullemistim. Bazı tavsiyelerim:
Bilgisayara son 2 ay kesinlikle bakmayın haftada 1 saat belki(iyi bir yer istiyorsanız ki ben bakmamıştım) telefona sınır koyun günde 1-2 saat arası Max. Konu tekrarları vb yapabilirsiniz. Güzel kitaplar kullanın nitelik vb. matematikten özel ders almıştım ben ve bayağı matematik çalışın okulda hocalariniza falan soru sormayı ihmal etmeyin gerekirse hocalarinizdan öğle arası kendinize özel ders anlatmasını isteyebilirsiniz.
@Zinederon hocam moralini bozmayın boşverin evet banada çok imkansjz gibi geldi ama belki içine Einstein falan kaçar bilemeyiz
Öyle zaten. Bu zamana kadar yapması lazımdı. Evet 8 matematiği o zaman bize çok yeni nesil geliyordu ama yapılıyor öğrendiğin zaman ki LGS matematiği çok zor olmuyor genelde bence. İnkılap din ingilizce okey( bunları fullese daha iyi olur tabii çerez dersler)
Türkçe ve Fende 2-3 net falan arttirsa yeter. matematik berbat ona ağırlık lazım
Ben son 3 ay çalışarak yüzde 3'e girmiştim ciddi manada çalışırsan kendine inanırsan yaparsın Allah'ın izniyle.
Ayrıca babam Mart'ta almıştı zaten PC'yi elimden sadece hafta sonları PC oynuyordum.