2 ayda LGS matematik halledilir mi?

Turan Reis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12. Nesil //RTX 3050 Laptop//8gb RAM
Meslek
Öğrenci
Evet ben LGS 2025'e gireceğim. 60 gün kalmış ve benim tek sıkıntım matematik, en fazla 14 doğru yaptım ama genelde 9-10 doğru yapıyorum girdiğim denemelerde. Fen ve Türkçem çok rahat 16-18 doğru geliyor. Ama şu matematik artık bir baş ağrısı oldu. Dürüst olmak gerekirse bu sene adamakıllı matematik çalışmadım, orta düzey sorular çözebilecek seviyede olduğum bile söylenemez. Bu son süreçte dershanesiz bir şekilde, evde YouTube dersleri ve hafif soru çözümleri ile sizce başarıya ulaşabilir miyim? Herhangi bir tavsiye benim için çok değerli olacak arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halledersin.

Halledilir düzgün bir program yap. Son 15 20 gün kala konuların %90ı bitmiş olsun kalan 15 20 günde full deneme çöz.

Zorlandığın konulara bakma. Kafanı yorma onlarla olmuyorsa olmuyor. İyi olduğun konularda yeni nesil sorular çöz

Son 2 ayda sıkı çalışırsan baştan sona bile halledersin asılında, matematik neden olmasın. Sana tavsiyem son ay konuları hallettikten sonra deneme ve paragraf çöz sadece sınavda çok yüksek notlar alman dileğiyle.

Matematiğin üzerine düşerseniz fazlasıyla yaparsınız, en azından 10 net garantilersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…