2 ayda LGS yetişir mi?

aliaslan01

Decapat
Daha fazla  
LGS'ye 2 ay kaldı ve ben full bilgisayar oynadım. Günün 8 9 saatini Valorant oynayarak geçirdim. Sözelim az bir şey idare eder, 8.sınıf 1. dönem teşekkür almıştım. 2. dönem şu an matematiğim (normal yazılı) 17 ve hiç çalışmadım. 1 kere test kitabının yüzünü açmadım çünkü yok. Ne yapabilirm diye düşünüyorum hiçbir bilgim yok. İnanın hiçbir şey bilmiyorum neredeyse. Türkçem 85, yabancı dil 70, sözel iyi ama matematiği hiç denemedim, dinlemedim. 17 alıp geçtim. Şu an matematik test kitabı aldım, Antrenmanlarla Matematik gün gün çözeceğim. LGS için olan versiyonu da var. Onu da aldım şu anlık iyiyim. Lise için yaz tatilinde kitabın 2 serisi var, onu da almayı düşünüyorum. Şu anda günlük ders tekrarı yapıp internetten deneme çözüp antrenmanlarla matematiğe çalışmayı düşünüyorum. Sizce ekstra yapabileceğim bir şey var mı? Şu an çalışam bile 300 puan üstü alamaz mıyım?

Deneme yapıyor musun? Ben sıfır çalışma ile 74 ortalamayla 333 yapmıştım. Bir de sayısalda altıma edecek kadar tuvaletim gelmişti ona rağmen. 300 üstü, çalışırsan neden olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 300 puan üstünü her türlü alırsınız ama matematiğe abanirsaniz çok daha iyi bir şeyler olur. Konulari çalışın, ardından hemen soru çözün. Matematik pekisince denemeye geçersiniz. Günde 8-9 saat Valorant oynadiysan ders de çalışırsın ve yapılmayacak şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı