2 ayda TYT biter mi?

ShadowTR34

Femtopat
Daha fazla  
9 10 iyi geçtiği için TYT'de eksiğim olduğu halde 70-75 arası net çıkarıyorum. 2 ayda TYT'yi bitirip 90-100 arasına çıkabilir miyim?

9 10 iyi geçtiği için TYT'de eksiğim olduğu halde 70-75 arası net çıkarıyorum. 2 ayda TYT'yi bitirip 90-100 arasına çıkabilir miyim?
Kaliteli bi yayından 70-75 çıkarıyorsan zaten eksiğin çok fazla yok demektir hocam. Yapman gereken denemede hangi konularda yanlış yaptığının analizini yapmak sonrasında ise o konu üzerine çalışmak. He eğer dersen ki ben komple bitireyim TYT'yi garanti olsun , 2 ayda bitmesi için her gün fazla fazla çalışman gerek. Fen biter , türkçe düzene sokulur ancak matematikte özellikle geometri kısmı asla 2 ayda bitmez. TYT Matematik kısmı 2 ayda bitirilebilir fakat sindire sindire gitmek daha mantıklı diye düşünüyorum. Özellikle okulun varsa mezun değilsen 2 ayda bitirmek cidden zor. Ha TYT bitmez orası ayrı mesele konu bakımından konuşuyoruz zaten.

Kaliteli bir yayından 70-75 çıkarıyorsan zaten eksiğin çok fazla yok demektir hocam. Yapman gereken denemede hangi konularda yanlış yaptığının analizini yapmak sonrasında ise o konu üzerine çalışmak. He eğer dersen ki ben komple bitireyim TYT'yi garanti olsun, 2 ayda bitmesi için her gün fazla fazla çalışman gerek. Fen biter, Türkçe düzene sokulur ancak matematikte özellikle geometri kısmı asla 2 ayda bitmez. TYT matematik kısmı 2 ayda bitirilebilir fakat sindire sindire gitmek daha mantıklı diye düşünüyorum. Özellikle okulun varsa mezun değilsen 2 ayda bitirmek cidden zor. Ha TYT bitmez orası ayrı mesele konu bakımından konuşuyoruz zaten.

Bilgi Sarmal, hız ve renk, çap ve 3-4-5 gibi yayınlardan bu netleri çıkarıyorum.

Son düzenleme:
Hocam kaçıncı sınıfsınız? Okula da gidecekseniz 2 ayda bitirecek kadar TYT kasmak hiç mantıklı değil. 11seniz 11 konuları, 12 iseniz 12 konuları da çalışmanız gerekecek sonuçta. Bulunduğunuz netlerden 90-100 bandına çıkmanız çok da zor değil. Düzenli bir çalışmayla rahat rahat çıkarırsınız. Size tavsiyem en kolay net toplayabileceğiniz yerden toplayarak ilerlemeniz. Denemelerinizi analiz edin, az çok hangi konularda eksiğiniz var anlarsınız. O konulara yoğunlaşın. Her deneme çok yüksek ihtimalle çıkan belli konular var. Mesela Fizikte ısı ve sıcaklık,kimyada kimyasal türler arası etkileşimler, biyolojide canlıların sınıflandırılması ve hücre bölünmesi, coğrafyada harita soruları vb. Bu tarz hem sürekli sorulan hem öğrenmesi kolay konulardan başlayıp netleri hızlıca artırabilirsiniz. Sonrasında Optik gibi uzun ve zor konuları bitirirsiniz.

Çıkarsın zaten temelinde var gibi ama 90-100 arasına konuları bitirdikten sonra pat diye çıkamazsın bir süreliğine belirli bir net aralığında kalma ihtimalin var ama sonrasında çok rahat çıkarsın çünkü TYT biraz sabır isteyen bir sınav ve meyvelerini biraz geç vermeye başladığı için bir süre 80-85 net aralığında takılma ihtimalin var ama her türlü 90-100 arasına çıkarsın merak etme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı