floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 564 Çözümler 2 5 Nisan 2023 #1 Şu ana kadar çok düzenli şekilde çalışamadım. Kaynaklarım, denemelerim var, konu eksiklerim de var. Nasıl toparlayabilirim yardımcı olur musunuz?
Şu ana kadar çok düzenli şekilde çalışamadım. Kaynaklarım, denemelerim var, konu eksiklerim de var. Nasıl toparlayabilirim yardımcı olur musunuz?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.377 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #2 Sürekli deneme çözmelisiniz, var olan konu eksikliklerinizi gidermelisiz ve denemelerde sürekli yanlış/boş çıkan konulara çalışmalısınız.
Sürekli deneme çözmelisiniz, var olan konu eksikliklerinizi gidermelisiz ve denemelerde sürekli yanlış/boş çıkan konulara çalışmalısınız.
kurtbaba Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 91 5 Nisan 2023 #3 floypui dedi: Şu ana kadar çok düzenli şekilde çalışamadım. Kaynaklarım, denemelerim var, konu eksiklerim de var. Nasıl toparlayabilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız netler ve hedefiniz de önemli hocam sizi tatmin edecek bir sonuç için maalesef çok geç olabilir.
floypui dedi: Şu ana kadar çok düzenli şekilde çalışamadım. Kaynaklarım, denemelerim var, konu eksiklerim de var. Nasıl toparlayabilirim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız netler ve hedefiniz de önemli hocam sizi tatmin edecek bir sonuç için maalesef çok geç olabilir.