Selam arkadaşlar, 2 ay önce spor salonuna gitmeye başladım ama çok ufak sertleşmeler dışında gözle görülebilir hiçbir fark yok. Bu normal mi? Gözle görülebilir farklar kaçındı ayda başlar?
Beslenmeme aşırı dikkat etmiyorum yani ne gelirse yiyorum ve hafiften kilo da alıyorum ama mesela her gün tavuk yemiyorum ve protein ağırlıklı beslen(e)miyorum genelde
180 boy - 74 kilo - 16 yaş
Chest press
Dumbell press
Dumbell fly
Lateral raise
Lat pulldown
Barbell curl
Biceps curl
Triceps pushdown
Leg extension
Leg press
Calf press
Crunch
Haftada 3 kere
Hepsi 3x12 mümkün oldukça ağırlıkları arttırıyorum.
Beslenmeme aşırı dikkat etmiyorum yani ne gelirse yiyorum ve hafiften kilo da alıyorum ama mesela her gün tavuk yemiyorum ve protein ağırlıklı beslen(e)miyorum.
Bu sporda beslenme, antreman veya uyku üçlemesinin biri bile diğerlerinden önemsiz değildir. Hepsi aynı önem sırasına sahiptir. Biri olmazsa veya yarım yamalak olursa sonuç başarısız olur.