Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Merhaba ben 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate alacağım bazı yerlerde çok ucuza oluyordu. Ama şimdi bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Kod olarak olacak hesap değil.
Merhaba ben 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate alacağım bazı yerlerde çok ucuza oluyordu. Ama şimdi bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Kod olarak olacak hesap değil.
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 Xbox resmi sitesinden.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 DarkCrystalTR dedi: Xbox resmi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Oradan alabiliyorum tabii ki ama bazı sitelerde 25 TL gibi fiyatlarla 2 aylık kod veriliyordu ondan bahsediyorum.
DarkCrystalTR dedi: Xbox resmi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Oradan alabiliyorum tabii ki ama bazı sitelerde 25 TL gibi fiyatlarla 2 aylık kod veriliyordu ondan bahsediyorum.
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 Pek güvenilir değil onlar. En iyisi resmi site.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #5 Ayda 45 TL vermek istemediğim için sordum.
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #6 Bazen daha fazla para vermek daha iyi olabilir. Boşuna 25 lira vermektense 90 lira verip adam akıllı hizmet almak her daim daha iyidir.
Bazen daha fazla para vermek daha iyi olabilir. Boşuna 25 lira vermektense 90 lira verip adam akıllı hizmet almak her daim daha iyidir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 19 Mayıs 2023 #7 DarkCrystalTR dedi: Bazen daha fazla para vermek daha iyi olabilir. Boşuna 25 lira vermektense 90 lira verip adam akıllı hizmet almak her daim daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten bildiğim kadarıyla başka ülkelerin sunucularından key alınıyor. Ben ucuz bir şekilde almıştım. Adam akıllı ne alaka?
DarkCrystalTR dedi: Bazen daha fazla para vermek daha iyi olabilir. Boşuna 25 lira vermektense 90 lira verip adam akıllı hizmet almak her daim daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Zaten bildiğim kadarıyla başka ülkelerin sunucularından key alınıyor. Ben ucuz bir şekilde almıştım. Adam akıllı ne alaka?
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #8 Key patlayabilir, yenisini almanız için bir hizmet hattı olmayabilir. Ortada kalırsınız. Benjamin the Ferel dedi: Zaten bildiğim kadarıyla başka ülkelerin sunucularından key alınıyor. Ben ucuz bir şekilde almıştım. Adam akıllı ne alaka? Genişletmek için tıkla...
Key patlayabilir, yenisini almanız için bir hizmet hattı olmayabilir. Ortada kalırsınız. Benjamin the Ferel dedi: Zaten bildiğim kadarıyla başka ülkelerin sunucularından key alınıyor. Ben ucuz bir şekilde almıştım. Adam akıllı ne alaka? Genişletmek için tıkla...
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 19 Mayıs 2023 #9 DarkCrystalTR dedi: Key patlayabilir, yenisini almanız için bir hizmet hattı olmayabilir. Ortada kalırsınız. Genişletmek için tıkla... 4 ay boyunca kullandım. Şu an bitti süresi. Technopat'da açılan bir konuda almıştım
DarkCrystalTR dedi: Key patlayabilir, yenisini almanız için bir hizmet hattı olmayabilir. Ortada kalırsınız. Genişletmek için tıkla... 4 ay boyunca kullandım. Şu an bitti süresi. Technopat'da açılan bir konuda almıştım
DarkCrystalTR Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #10 Technopat kullanıcısı muhatabınızmış. Alacağınız her sitede olmayabilir. Olsa bile talebinizi reddedebilirler.
Technopat kullanıcısı muhatabınızmış. Alacağınız her sitede olmayabilir. Olsa bile talebinizi reddedebilirler.