kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Nisan 2023 #1 Sadece 1 adet mevcut. Piyasadaki fiyatı aşağı yukarı bu şekilde. Ancak ilk defa Game Pass abonesi olacak kişiler kullanabilir. Discord: kaaniergul#9528 Dilerseniz kendi iletişim adresinizi de bırakabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2023
Sadece 1 adet mevcut. Piyasadaki fiyatı aşağı yukarı bu şekilde. Ancak ilk defa Game Pass abonesi olacak kişiler kullanabilir. Discord: kaaniergul#9528 Dilerseniz kendi iletişim adresinizi de bırakabilirsiniz.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Nisan 2023 #2 Sanırım Discord'un bedava verdiği üyelik bu.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.019 Çözümler 11 Yer Aydın 3 Nisan 2023 #3 kaane dedi: Sadece 1 adet mevcut. Piyasadaki fiyatı aşağı yukarı bu şekilde. Ancak ilk defa Game Pass abonesi olacak kişiler kullanabilir. Discord: kaaniergul#9528 Dilerseniz kendi iletişim adresinizi de bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekledim almak için. Son düzenleme: 4 Nisan 2023
kaane dedi: Sadece 1 adet mevcut. Piyasadaki fiyatı aşağı yukarı bu şekilde. Ancak ilk defa Game Pass abonesi olacak kişiler kullanabilir. Discord: kaaniergul#9528 Dilerseniz kendi iletişim adresinizi de bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekledim almak için.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Nisan 2023 #4 selamdayi dedi: Sanırım Discord'un bedava verdiği üyelik bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Herkese verilmiyor, elde edenler de bu civara satıyor. Eğer Discord Nitro var ise rastgele zamanlarda elde edebiliyorsunuz ancak sürekli düşen bir şey de değil. Piyasası bu civarda diye bu fiyattan açtım konuyu.
selamdayi dedi: Sanırım Discord'un bedava verdiği üyelik bu. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Herkese verilmiyor, elde edenler de bu civara satıyor. Eğer Discord Nitro var ise rastgele zamanlarda elde edebiliyorsunuz ancak sürekli düşen bir şey de değil. Piyasası bu civarda diye bu fiyattan açtım konuyu.