Steam 2 ayrı hesap nasıl kullanılır?

aghorsty

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım bana RDR2'li bir Steam hesabı hediye etti ama benim de CS:GO skinlerimin olduğu bir hesabım var. Ben bir hesaptan çıkmadan diğer oyuna giremiyorum bunun bir yöntemi var mı Parallel Space gibi? RDR2'ye tıkladığımda 2. hesaba, CS:GO'ya tıkladığımda 1. hesabıma girmesini istiyorum.

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim Windows 11 kullandığım için buraya açtım.

Öyle bir şey yok ama hesaplar arasında hızlı geçiş yapabiliyorsun. Eğer hesabı kaydedersen hesap değiştir yaptığında direk soruyor hangi hesaba girmek istersin diye oradan saniyeler içinde hesap değiştirip oyuna girebilirsin.

Dediğiniz şekilde olmuyor. 2 hesabınızı da bilgisayara girdikten sonra "hesap değiştir" dediğinizde sizi giriş ekranına atar, oradan şifre vb. girmeden direkt tıklayarak diğer hesabınıza geçiş yapabilirsiniz.

Daha hızlı bir yolu var mı peki bu dediğinizin? Sürekli Steam'e girip bunu yapmak zorunda mıyım?

Mesela ben şuan RDR2 indiriyorum ama CS:GO oynayasım geldi çıkış yapmadan giremiyorum CS:GO'ya :D

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım bana RDR2'li bir Steam hesabı hediye etti ama benim de CS:GO skinlerimin olduğu bir hesabım var. Ben bir hesaptan çıkmadan diğer oyuna giremiyorum bunun bir yöntemi var mı Parallel Space gibi? RDR2'ye tıkladığımda 2. hesaba, CS:GO'ya tıkladığımda 1. hesabıma girmesini istiyorum.

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim Windows 11 kullandığım için buraya açtım.
Steam aile paylaşımı gibi bir şey yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı