Bilmeden konuşmayın. Kesin olarak SK Hynix çiplerle geliyor. Çok iyi OC yapılabiliyor. Ayrıca LPX'ler kronik sorunlu. @the Prodigy @MetamorpheuS 8x8 ne hocam? 2x8 mi demek istiyorsunuz, 1x8 mi?
Bu tabiri pek anlamıyorum ama şöyle anlatayım elimde 2 corsair ram var. Konu da bahsettiğim 16 gb'lığı takmak istiyorum. Boş 2 slot daha var anakartta.
Bilmeden konuşmayın. Kesin olarak SK Hynix çiplerle geliyor. Çok iyi OC yapılabiliyor. Ayrıca LPX'ler kronik sorunlu. @the Prodigy @MetamorpheuS 8x8 ne hocam? 2x8 mi demek istiyorsunuz, 1x8 mi?
Vengeance LPX'ler sorunlu değil. Çer çöp ne varsa doldurmuşlar içlerine sadece. İyi IC de geliyor ama çoğunluk kötü. Overclock performansları genel olarak kötü o yüzden.
Bu arada o GoodRam'lerden Samsung D-Die geldiğini de gördüm. Pek bir bilgim yok ama zamanlamalar olarak benim JJR ile benzer sanırsam. CJR'ın altı oluyor.
Bu tabiri pek anlamıyorum ama şöyle anlatayım elimde 2 Corsair RAM var. Konu da bahsettiğim 16 GB'lığı takmak istiyorum. Boş 2 slot daha var anakartta.
Bu forumda sorunlu diyenler ve sorun yaşayanlar olmuş eski konularda. Normalde bunu alacaktım ama fiyatı uygun geldi bayağı. Sizce sorunlu mu? Hangisini alayım? Ayrıca Almanya'dan geliyor RAM sıkıntı çıkar mı...