Red Luke Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Merhaba, ben kendi el yazımı yazı fontuna çevirmeye çalışıyordum ama kullandığım site en fazla 75 karakter destekliyordu. Haliyle yetmedi. Ben de 2 ayrı font olarak indirdim fakat bunları nasıl tek bir font haline getirebileceğimi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Merhaba, ben kendi el yazımı yazı fontuna çevirmeye çalışıyordum ama kullandığım site en fazla 75 karakter destekliyordu. Haliyle yetmedi. Ben de 2 ayrı font olarak indirdim fakat bunları nasıl tek bir font haline getirebileceğimi bilmiyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Ocak 2021 #2 Font yapmak için açık kaynak bilgisayar uygulamaları vardı. Onlarla birleştirebilirsiniz belki. Hatta tüm fontu onunla yapabilirsiniz.
Font yapmak için açık kaynak bilgisayar uygulamaları vardı. Onlarla birleştirebilirsiniz belki. Hatta tüm fontu onunla yapabilirsiniz.
Red Luke Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 cengover_ekin dedi: Font yapmak için açık kaynak bilgisayar uygulamaları vardı. Onlarla birleştirebilirsiniz belki. Hatta tüm fontu onunla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FontForge diyorsunuz herhalde. Şu anda yüklü ama nasıl birleştireceğimi bilmiyorum.
cengover_ekin dedi: Font yapmak için açık kaynak bilgisayar uygulamaları vardı. Onlarla birleştirebilirsiniz belki. Hatta tüm fontu onunla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FontForge diyorsunuz herhalde. Şu anda yüklü ama nasıl birleştireceğimi bilmiyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Ocak 2021 #4 Red Luke dedi: FontForge diyorsunuz herhalde. Şu anda yüklü ama nasıl birleştireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de bilmiyorum nasıl yapılacağını.
Red Luke dedi: FontForge diyorsunuz herhalde. Şu anda yüklü ama nasıl birleştireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de bilmiyorum nasıl yapılacağını.