2 Bilgisayar Arasında Dosya Transferi

Arkadaşıma 300GB civarı dosya atmam gerek. 5 kat altımda oturuyor. Bende onun ev interneti çekmiyor onda da benimki. Ucu ucuna yetmiyor çünkü 4 kat altımdaki internet çekiyor, o çekmiyor. 2 bilgisayarı modem olmadan kablosuz bağlayıp dosya aktarabilir miyiz?

Hocam modem veya ethernet kartı olamadan nasıl olur bilmiyorum. 300GB az değil. İmkanınız varsa harici HDD kullanın.

Araya Wireless router bağlayabilirsiniz. Ben TP-Link'in bir modelini modelini kullanıyorum sokağın bir ucundan diğer ucuna çekiyor. Dosya konusunda 4 k videoları bir odadaki modeme bağlı bilgisayardan diğer odadaki routere bağlı TV'den izleyebiliyorum.

Hiçbiri olmuyorsa, diğer bilgisayar kasasını bir günlüğüne sana versin, evde iki bilgisayar arasında ethernet bağlantısı kur, saniye de en fazla 10 MB ve değişken olarak azalacağını varsayarsak ortalama 7 MB hız ile çok uzun sürecektir. Tavsiyem Portable HDD ile kopyalamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…