S samet akkaya Hectopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Evdeki birinci bilgisayar sorunsuz internete girerken ikincisi bağlı olduğu halde internete bağlanmıyor, fakat başka bir modeme bağlayınca sorunsuz giriyor. Ne yaptıysam çözemedim, format dahi attım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2018
Evdeki birinci bilgisayar sorunsuz internete girerken ikincisi bağlı olduğu halde internete bağlanmıyor, fakat başka bir modeme bağlayınca sorunsuz giriyor. Ne yaptıysam çözemedim, format dahi attım. Yardımcı olursanız sevinirim.
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 951 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #2 Sorun muhtemelen modem kaynaklı. Bağlamak istediğiniz bilgisayar ip almıyor olabilir. Modem arayüzünden ip havuzunu kontrol edin.
Sorun muhtemelen modem kaynaklı. Bağlamak istediğiniz bilgisayar ip almıyor olabilir. Modem arayüzünden ip havuzunu kontrol edin.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #3 Kablolu ya da kablosuz ikisini denediniz mi? Kabloysa kontrol edin. Bilgisayarın aldığı İp'yi kontrol edin.
Kablolu ya da kablosuz ikisini denediniz mi? Kabloysa kontrol edin. Bilgisayarın aldığı İp'yi kontrol edin.