2 bin TL 16 GB DDR 3 RAM ve günlük kullanım için ekran kartı önerisi

738893

Centipat
İkisi için toplam 2 bin TL bütçem var, şu an bilgisayarımın özelikleri şöyle: 4 GB DDR 3 RAM, Intel i3 3220 GHz 4 çekirdek 3. nesil işlemci Windows 7 32 Bit.
Sisteme takviye yapma nedenim ben ikinci el temiz az kullanılmış Xbox Series S alacağım Game Pass alacağım ve 2 bin TL param kalıyor, o para ile de takviye yapayım dedim.
Günlük kullanım, sosyal medya, dersler falan için, arada PUBG Mobile kaldırırsa oynarım, önerilerinizi bekliyorum ve 16 GB RAM bunun için günlük kullanım için fazlaysa azaltabiliriz
Not: Windows 10 64 Bit'e geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi için toplam 2 bin TL bütçem var, şu an bilgisayarımın özelikleri şöyle: 4 GB DDR 3 RAM, Intel i3 3220 GHz 4 çekirdek 3. nesil işlemci Windows 7 32 Bit.
Sisteme takviye yapma nedenim ben ikinci el temiz az kullanılmış Xbox Series S alacağım Game Pass alacağım ve 2 bin TL param kalıyor, o para ile de takviye yapayım dedim.
Günlük kullanım, sosyal medya, dersler falan için, arada PUBG Mobile kaldırırsa oynarım, önerilerinizi bekliyorum ve 16 GB RAM bunun için günlük kullanım için fazlaysa azaltabiliriz
Not: Windows 10 64 Bit'e geçeceğim.
Merhaba öncelikle anakartınız h61 ise i7 2600 almanızı öneririm. Çünkü fiyatları ucuz oluyor. Alabilirseniz i7 3770 ya da 3770k da alabilirsiniz. Çünkü anakartınız 2 ve 3. nesil intel işlemcileri destekliyor. Daha sonrasında elinizdeki i3 ü satılığa koyarsınız.

Önce işlemci yükselttikten sonra rami 16 ya çekin.

Ekran kartına para kalacak, eğer PSU nuz yetmez ise minimum 500w bir güç kaynağı bit pazarlarından ya da sahibinden üzerinden çalışan, Xigmatek, Highpower, Cooler Master, Shaarkoon, Thermaltake... gibi markalardan bir psu seçimi yapınız. Eski PSU nuzu da satılığa çıkarabilirsiniz.

En son ekran kartınızı yükselteceksiniz. GTX 1060 3GB Asus Dual ya da Gaming X alırsanız sorun yaşamazsınız.

I7 2600 sahibidnen uzerınden aaldı
16 ram
120 ssd
500gb hdd
750w high power +80 bronze psu var arkadaşımdan bit pazarndan 300 tl ye aldı

Bu sistemde Valorant, GTA5, GOW sorunsuz oynuyor. Sizin fazlasıyla işinizi görür.

Son düzenleme:
Anakartım bu ne almalıyım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    939 bayt · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı