2K bütçem var ve %60 klavye almayı düşünüyorum. Gözüme Attack Shark X85 gibi renk uyumu gözüme çok hoş geliyor. Bunun gibi daha uyguna klavye biliyorsanız önerir misiniz?
Hocam bütçeniz biraz artarsa Wraith W60 bakabilirsiniz, kasa kalitesi felan nasıl olur bilmiyorum ama Hall Effect olmayan diğer klavyelerinde kasası çok kaliteli değil bu bütçede. Almışken Hall Efect alın.
2K bütçem var ve %60 klavye almayı düşünüyorum. Gözüme Attack Shark X85 gibi renk uyumu gözüme çok hoş geliyor. Bunun gibi daha uyguna klavye biliyorsanız önerir misiniz?
Machenike K500-B61W Tri-Mode RGB gaming klavye ile performans ve şıklığı bir araya getirin! Red Switch mekanik tuşları ve RGB ışıklandırmasıyla hızlı, sessiz ve kişiselleştirilebilir bir deneyim sunar. Şimdi Gank.com.tr'de keşfedin!