2 bin TL Beyaz %60 klavye önerisi

Jewcertys

Hectopat
Daha fazla  
Yeni klavye alacağım. Beyaz olması lazım, mekanik olması lazım, RGB olması lazım. Mini %60, en fazla %65. Bütçeyi 2000TL veya biraz üstüne çıkarabilirim ama cebimden ne kadar az para çıkarsa o kadar iyi. Kablosuz olsa iyi olur ama şart değil ve hotswap olsa çok çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Şu anda aklımda olan klavye Redragon K530.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni klavye alacağım. Beyaz olması lazım, mekanik olması lazım, RGB olması lazım. Mini %60, en fazla %65. bütçeyi 2000TL veya biraz üstüne çıkarabilirim ama cebimden ne kadar az para çıkarsa o kadar iyi. Kablosuz olsa iyi olur ama şart değil ve hotswap olsa çok çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Şu anda aklımda olan klavye Redragon k530.

Switch olarak tercihiniz linearmı clickymi tactilemı.

RGB Olarak bildiğim Rampage Raidant K11 Modeli var: Rampage Radiant K11 Mekanik Klavye Type-c BaÄlantı Rgb Puding TuÅ Blue Switch Mini Us Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben de 6 aydır Rampage %60 mini klavyesini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım marka takıntılısı insanlara pek aldanma zaten bu piyasada 2K bütçeye global markalı %60 mini klavye bulmak pek kolay değil.
Berbat bir klavye. Rampage global bir marka değil ayrıca.

Clicky tercihim değildir daha önce linear kullanmadım ama daha iyi olacağını düşünüyorum o yüzden ikisi de olur.
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz - Alabileceğin açık ara en iyi klavye bu fiyat bantlarına. Sorun varsa cevaplayabilirim.

RGB olarak bildiğim Rampage raidant K11 modeli var: Rampage Radiant K11 Mekanik Klavye Type-c BaÄlantı Rgb Puding TuÅ Blue Switch Mini Us Gaming Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben de 6 aydır Rampage %60 mini klavyesini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım marka takıntılısı insanlara pek aldanma zaten bu piyasada 2K bütçeye global markalı %60 mini klavye bulmak pek kolay değil.

Güzel klavye gibi duruyor ama blue switch sevmiyorum tercihen sessiz tok sesli switchler daha hoşuma gidiyor bir de puding tuş olduğu için RGB'si göz alır mı acaba?

Güzel klavye gibi duruyor ama blue switch sevmiyorum tercihen sessiz tok sesli switchler daha hoşuma gidiyor bir de puding tuş olduğu için RGB'si göz alır mı acaba?
Red veya Brown switch tercih edebilirsiniz EK871GTR'da. Tok ses için Brown öneririm. Zaten 5 pin hot swap ister 3 ister 5 pin switch takabilirsiniz ilerde.

Hocam %75 ama gerçekten iyi bir klavye bir fiyatta çok bir alternatif yok pcbsinin 5 pin hot swap olması büyük bir artı zaten.

Güzel klavye hocam listeme ekledim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı