2 bin TL beyaz kasa önerisi

Osman Tüzenli

Decapat
Daha fazla  
Maksimum 2K'ya bir beyaz kasa önerisi istiyorum. Eğer PSU'lu olan da varsa 4,5K'ya da çıkarım. Anakart Micro ATX.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 2K'ya bir beyaz kasa önerisi istiyorum. Eğer PSU'lu olan da varsa 4, 5K'ya da çıkarım. Anakart Micro ATX.

Trendyol'da compact mid-Tower kasalar var akvaryum tip 2K butceyle.

Bütçe daha çıkmaz şu an ucu ucuna topluyorum sistemi bilesenlerin siparisini verdim AMD Ryzen 5 5600 MSI'a 520 m anakart ASUS RTX 3060 Ti 16 GB Kingston RAM
Corsair 650W PSU sizin attığınız bir de Kioxia M.2 SSD var.

Trendyol'da compact mid-Tower kasalar var akvaryum tip 2K butceyle.

Gayet güzelmiş hocam fiyatı da tam istediğim fiyat banında 👌

@yusuf7878 Hocam size özellikle çok teşekkür ederim sizin sayenizde sistemi artık kesin olarak toplamış bulunmaktayım ne desem az yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bütçe daha çıkmaz şu an ucu ucuna topluyorum sistemi bilesenlerin siparisini verdim AMD Ryzen 5 5600 MSI'a 520 m anakart ASUS RTX 3060 Ti 16 GB Kingston RAM

@yusuf7878 Hocam size özellikle çok teşekkür ederim sizin sayenizde sistemi artık kesin olarak toplamış bulunmaktayım ne desem az yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. Hayırlı olsun. Ne kadara topladın?

Son düzenleme:

Keske am5 sistem yapsaydiniz hocam ileride pisman olabilirsiniz

Maksimum 2K'ya bir beyaz kasa önerisi istiyorum. Eğer PSU'lu olan da varsa 4, 5K'ya da çıkarım. Anakart Micro ATX.

Game booster beyaz kasa var modelini unuttum. 1 yıl önce falan 1.400'e falan almıştım. Kasa görünüş olarak iyi. 4 fan ile geliyor. Fanlarınız anakart ile uyumluysa öneririm. Molex 4pin. F/P

Fiyatı artmış maalesef. 4 fan ile gelmesi fazladan 400TL değer bence. Sizin tercihiniz tabii ki.

Rica ederim hocam. Hayırlı olsun. Ne kadara topladın?

Eyvallah hocam 22.5'a topladım her şeyiyle.

Game booster beyaz kasa var modelini unuttum. 1 yıl önce falan 1.400'e falan almıştım. Kasa görünüş olarak iyi. 4 fan ile geliyor. Fanlarınız anakart ile uyumluysa öneririm. Molex 4pin. F/P

Fiyatı artmış maalesef. 4 fan ile gelmesi fazladan 400TL değer bence. Sizin tercihiniz tabii ki.

Aldım hocam artık ama gene de sağ olun.

Keske AM5 sistem yapsaydiniz hocam ileride pişman olabilirsiniz.

Hocam bu fiyata bu oluyor pişman olucağımıda çok sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı