2 bin TL çalışma masası önerisi

Daha fazla  
Üzerinde genel olarak laptop+monitör ve klavye, gamepad, mouse vs duracak en fazla 2 laptop olur yani fazla ağırlık koymayacağım.

Aklımda 3 ürün var:

1-) https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-adils-beyaz-140x60-cm-calisma-masasi-59417153 = "içine karton koymuşlar" yorumlarından dolayı karar veremedim.

2-) Ceramical Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası - Atlantik Çam 60 X 140 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol = her yerde görüyorum ama sallanma probleminin oldukça fazla olduğu ve ayaklarının çok sağlam olmadığı yorumları var.

3-) 5 adet https://www.ikea.com.tr/urun/adils-beyaz-70-cm-calisma-masasi-ayagi-90217972 + 60x140cm 18mm kalınlığında laminant kaplanmış mdf alsam sağlam olur mu?
(Şu an en mantıklı bulduğum bu)

Çok sallanmasın ve çökme kırılma olmasın yeterli. 1 sene içerisinde yükseltilebilir masaya geçmeyi düşünüyorum o sebeple 2000 TL'yi fazla geçmek istemiyorum.

Ben olsam 1'i seçerdim. Yükseltilebilir masadan da vazgeçer, bir tane keson alıp bu çalışma masası ile kullanırdım.
İlk başta direkt Ikea iyidir düşüncesiyle onu alacaktım ama biraz araştırdığımda masa için genelde kalitesiz dendiğini gördüm. O sebeple tam karar veremedim.

3. olan masa değil.

Evet ?

İlk başta direkt Ikea iyidir düşüncesiyle onu alacaktım ama biraz araştırdığımda masa için genelde kalitesiz dendiğini gördüm. O sebeple tam karar veremedim.

Tabii ki de bir marangoza yaptırdığın masa kadar kaliteli olmaz ancak bu fiyat bandında gayet kaliteli. Aynı masanın tablası ahşap olan versiyonu var. O tabi ki daha kaliteli ancak fiyatı da epey artıyor. Trendyol'dakini seç diyeceğim ancak o da (bence) kalitesiz ve çirkin duruyor.

2 tane IKEA ürünü kullanıyorum. Keson ve MILLBERGET sandalye. Keson gayet sağlam, sandalye de aşırı konforlu olmasa da gayet yeterli. Demek istediğim IKEA o kadar da kalitesiz, konforsuz değil.

Bu arada IKEA'dan aldığın her ürün için ekstradan %10 nakliyet ücreti ödüyorsun. Fiyatını ona göre hesapla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı