Çok sallanmasın ve çökme kırılma olmasın yeterli. 1 sene içerisinde yükseltilebilir masaya geçmeyi düşünüyorum o sebeple 2000 TL'yi fazla geçmek istemiyorum.
İlk başta direkt Ikea iyidir düşüncesiyle onu alacaktım ama biraz araştırdığımda masa için genelde kalitesiz dendiğini gördüm. O sebeple tam karar veremedim.
İlk başta direkt Ikea iyidir düşüncesiyle onu alacaktım ama biraz araştırdığımda masa için genelde kalitesiz dendiğini gördüm. O sebeple tam karar veremedim.
Tabii ki de bir marangoza yaptırdığın masa kadar kaliteli olmaz ancak bu fiyat bandında gayet kaliteli. Aynı masanın tablası ahşap olan versiyonu var. O tabi ki daha kaliteli ancak fiyatı da epey artıyor. Trendyol'dakini seç diyeceğim ancak o da (bence) kalitesiz ve çirkin duruyor.
2 tane IKEA ürünü kullanıyorum. Keson ve MILLBERGET sandalye. Keson gayet sağlam, sandalye de aşırı konforlu olmasa da gayet yeterli. Demek istediğim IKEA o kadar da kalitesiz, konforsuz değil.
Bu arada IKEA'dan aldığın her ürün için ekstradan %10 nakliyet ücreti ödüyorsun. Fiyatını ona göre hesapla.