2 bin TL civarı full size red switch klavye önerisi

Burakozmr

Zeptopat
Daha fazla  
Hem klavye hem mouse almayı planlıyorum.
Klavyede 2000-2500 TL civarında red switch %100 arıyorum. Oyun dışında hem de mühendislik uygulamalarında da kullanacağım için kolaylık sağladığından numpad gerekli olduğunu düşünüyorum.
Kablosuz olmasını tercih ederim ama gerçekten fiyatına göre uygunsa kablolu da olabilir.
Tavsiyeniz var mıdır?

Klavyede 2000-2500 TL civarında red switch %100 arıyorum. Oyun dışında hem de mühendislik uygulamalarında da kullanacağım için kolaylık sağladığından numpad gerekli olduğunu düşünüyorum.
Kablosuz olmasını tercih ederim ama gerçekten fiyatına göre uygunsa kablolu da olabilir.
Tavsiyeniz var mıdır?

Redragon K569 modeline bakabilirsiniz

Tavsiyeniz var mıdır?

2800 civarına çıkarırsan numpadli olarak
Aynı zamanda Furycube K99 var o modelede bakmanı öneririm.
Ses testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Videodaki kasa alüminyum olduğu için daha canlı ses geliyor ama F98-F87 modelinde daha tokumsu ses.) Mouse için ayrı bir konu açabilirsiniz.

Redragon almayın aga. Ben de ilk aldığımda memnundum. 2 kez aldım ilki garantiye gitti, ikinciye üşendim göndermedim. Yani öyle sabahtan akşama kadar PC kullanan biri de değilim. Almayın.

Aula F99 zorlayabilirim. Aula F99 ile Furycube K99 arasında kalsanız tercihiniz hangisi olurdu. Hepimiz sonuçta sürekli kullanıyoruz hem başımızı ağrıtmasın hem de sorun çıkartmasın isteriz sonuçta.

Aula F99 zorlayabilirim. Aula F99 ile Furycube K99 arasında kalsanız tercihiniz hangisi olurdu. Hepimiz sonuçta sürekli kullanıyoruz hem başımızı ağrıtmasın hem de sorun çıkartmasın isteriz sonuçta.

Sırf turkce diye Aula almazdim. Furycube daha ustun bir klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı