lightinghmcqueen
Picopat
Daha fazla
Merhaba hocam, gecenlerde burslulugu kazandım ve ilk burslulukta kendime mosue almak istıyorum 2K'ya. İnternette biraz baktım ve su mouse gözüme çarptı:
r1
Kablosuz olmasını istiyorum ayrıca R1 SE ile R1 Pro Max arasında cok fark var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
A9 Ultra, Helios II ve R1 alınabilir.
Helios 2 daha sağlam yapıya sahip bir mouse. R1 Pro'nun ise donanımı iyi ancak yapı anlamında donanım yüksek olduğu için kısılmış.Helios 2 ve R1 Pro Max arasında kaldım. Sizce hangisi hocam.
Helios 2 daha sağlam yapıya sahip bir mouse. R1 Pro'nun ise donanımı iyi ancak yapı anlamında donanım yüksek olduğu için kısılmış.
Tamamen size kalmış, Helios 2'nin donanımı kötü değil bu arada yanlış anlaşılmasın.
Memnun kalacağınıza eminim, bende Helios II Pro S var çok memnunum. Düz modeli alıp da pişman olan kimse görmedim memnun herkes.O zaman Helios 2 alacağım hocam zaten bende uzun bir süre kullanmayi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.