2 bin TL civarı müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar 2000TL civarı bütçem var müzik dinlemek için Bluetooth kulaklık arıyorum öneriniz nedir?

Kulak içi veya kulak üstü?

Kulak üstü ise;
Şık, ses iyi ama başka bir özelliği yok.

Tasarımı bana göre kötü ama gürültü engelleme, şeffaf işitme gibi özellikleri var. Ses, vakum performansı iyi.

Kulak içi ise üstteki arkadaşın önerisi gayet iyi.

Teşekkürler arkadaşlar.

Hocam bu kulaklık mı daha iyidir yoksa attığınız JBL mi indirim kodum var aynı fiyata denk geliyorlar.

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...y-buds-fe-tws-kulak-ici-fiyati,303631580.html ANC özelliği de var, müzik için fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum.

bu nasıldır sizce.

Son düzenleme:
Hocam bu kulaklık mı daha iyidir yoksa attığınız JBL mi indirim kodum var aynı fiyata denk geliyorlar.

Kesinlikle bu kulaklık (Anker Soundcore Q21i).çünkü tasarım açısından her ne kadar JBL güzel olsa da bu kulaklığın gürültü engellemesi bile bunu almak için yeter. Aşırı güzel bir özellik aynı zamanda şeffaf dinleme dışarıdaki sesi çok iyi içeri veriyor. Kulaklıktan dışarı asla ses gelmiyor tüm kulağı kapsıyor ve kulağı, kafayı acıtmıyor. Bunun üst modeli de var (Life Q30 ANC) arada 100 TL fark olması lazım aynı özellikler ama daha ergonomik ve tuş yerine kulaklığın yan tarafına iki kere basınca özellik değişebiliyor artıdan uygulaması da var. Üçünüde kullandım önerim Life Q30 ya da buraya attığım Q21i.

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…