2 bin TL Gainer önerisi

TheMajorA

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar saf kalori olan bir gainer önerisi istiyorum. Aspartam var veya yok fark etmez, zararlı olması gram önem göstermiyor benim için. Yağlı ve bildiğin kalori bombası olan bir şey biliyor musunuz? 5kg hali 2 bin fiyatını geçmese yeterli benim için. Dediğim gibi sağlık açısından sıkıntı yok, zararlı olması önemli değil, yağlı olması da önemli değil, fazla kalori verip kilo almayı engelleyecek yan etki olmasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı olmasın derken? Siz sanırım yanlış anlamışsınız ben size öneririm önermesine ama bunu içicince hemen kilo alacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Yani gainer almak yerine şu an Migros'da geçerli olan bir kampanya var 1 Alana 1 Bedava yulaf kampanyası var. Gainer size alamadığınız günlük kaloriyi yardımcı etmek için yapılmış bir üründür. Onun yerine söylediğim gibi Yulaf alabilirsiniz. Pirinç unundan Muhallebi yapabilirsiniz. Ama ben illa da alacağım diyorsanız: Hardline Progainer 5000 Gr - Kilo

Son düzenleme:
Arkadaşlar zaten gainer içince kilo alacağım demedim. Saf kalori olan bir gainer istedim. Daha önce bigmass almıştım fakat daha iyi bir şey varsa alayım dedim önerileriniz için teşekkürler.

Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Ãikolata 5000g | Bigjoy ozan10.
Yalnızca gainer la olmaz bu iş yemek yemeni de arttırman lazım.

Merhaba iyi sosyaller, bende şu an 2 hafta 5 gr olarak gidecek kreatin var. Bu attığınız üründe de 100 gramında 1 gr kreatin var. Benim ekstra kreatin almama gerek var mı? Yoksa bu attığınız ürün kreatin işlevi görür mü?

Son düzenleme:
Günlük 5 gr kreatin almanız gereken miktardır. Bu üründen günde 100 gr kullanıyorsanız günde 3-4 gram atarak 2 haftalık kreatini 3 hafta götürebilirsiniz.

Hayır sadece bu ürün kreatin ihtiyacını karşılamaya yetmez günde 100 gr ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…