My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #1 1800 liraya aklımda Ultimate 2C var.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Elime para geçince ben de onu almayı düşünüyorum. Bence kaçırmayın ve onu alın. Alabileceğiniz en F/P gamepad diyebilirim.
Elime para geçince ben de onu almayı düşünüyorum. Bence kaçırmayın ve onu alın. Alabileceğiniz en F/P gamepad diyebilirim.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #3 Gentos dedi: Elime para geçince ben de onu almayı düşünüyorum. Bence kaçırmayın ve onu alın. Alabileceğiniz en F/P gamepad diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 2kya msinda bir tane gamepadi var o da iyi gibi.
Gentos dedi: Elime para geçince ben de onu almayı düşünüyorum. Bence kaçırmayın ve onu alın. Alabileceğiniz en F/P gamepad diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 2kya msinda bir tane gamepadi var o da iyi gibi.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #4 My Funny Valentine dedi: 2kya msinda bir tane gamepadi var o da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate 2C tercih ederdim.
My Funny Valentine dedi: 2kya msinda bir tane gamepadi var o da iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Ben Ultimate 2C tercih ederdim.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #5 My Funny Valentine dedi: 1800 liraya aklımda Ultimate 2C var. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba 1800 TL'ye 2C nerede bulmuştunuz? Banggood'da eskiden gözüküyordu, artık hiçbir 8BitDo ürünü gözükmüyor bende. AliExpress'ten de emin değilim.
My Funny Valentine dedi: 1800 liraya aklımda Ultimate 2C var. Genişletmek için tıkla... Hocam acaba 1800 TL'ye 2C nerede bulmuştunuz? Banggood'da eskiden gözüküyordu, artık hiçbir 8BitDo ürünü gözükmüyor bende. AliExpress'ten de emin değilim.
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #6 My Funny Valentine dedi: 1800 liraya aklımda Ultimate 2C var. Genişletmek için tıkla... Hocam discord linki bırakabilirseniz elimde 2. el garantisi devam eden bir Xbox 9. nesil kolu var bizzat ben kullandım, temiz bir ürün.
My Funny Valentine dedi: 1800 liraya aklımda Ultimate 2C var. Genişletmek için tıkla... Hocam discord linki bırakabilirseniz elimde 2. el garantisi devam eden bir Xbox 9. nesil kolu var bizzat ben kullandım, temiz bir ürün.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #7 arasyuksel dedi: Hocam acaba 1800 TL'ye 2C nerede bulmuştunuz? Banggood'da eskiden gözüküyordu, artık hiçbir 8BitDo ürünü gözükmüyor bende. AliExpress'ten de emin değilim. Genişletmek için tıkla... AliExpress'te satılıyor ve güvenilir oluyorlar genelde, ben ilk ürünün kablolu versiyonunu almıştım bir sorun çıkmadı. lablanca dedi: Hocam Discord linki bırakabilirseniz elimde 2. el garantisi devam eden bir Xbox 9. nesil kolu var bizzat ben kullandım, temiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... 2. el kullanmıyorum.
arasyuksel dedi: Hocam acaba 1800 TL'ye 2C nerede bulmuştunuz? Banggood'da eskiden gözüküyordu, artık hiçbir 8BitDo ürünü gözükmüyor bende. AliExpress'ten de emin değilim. Genişletmek için tıkla... AliExpress'te satılıyor ve güvenilir oluyorlar genelde, ben ilk ürünün kablolu versiyonunu almıştım bir sorun çıkmadı. lablanca dedi: Hocam Discord linki bırakabilirseniz elimde 2. el garantisi devam eden bir Xbox 9. nesil kolu var bizzat ben kullandım, temiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... 2. el kullanmıyorum.
6 662368 Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 250 28 Eylül 2024 #8 My Funny Valentine dedi: AliExpress'te satılıyor ve güvenilir oluyorlar genelde, ben ilk ürünün kablolu versiyonunu almıştım bir sorun çıkmadı. 2. el kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bölgenize gönderim yapılmıyor diyor AliExpress de satın alınabilen varsa link atar mısın almaya çalıştıklarım hepsin de böyle diyor.
My Funny Valentine dedi: AliExpress'te satılıyor ve güvenilir oluyorlar genelde, ben ilk ürünün kablolu versiyonunu almıştım bir sorun çıkmadı. 2. el kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bölgenize gönderim yapılmıyor diyor AliExpress de satın alınabilen varsa link atar mısın almaya çalıştıklarım hepsin de böyle diyor.