2 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2000-2500

zoin

Hectopat
Evet dostlar sonunda sarı siteden eski laptopumu satabildim ve 1900 TL aldım. Bütçemi azıcık arttırarak 2000-2500 TL bir bütçeyede çıkabilme şansım var, bu bütçe bandında sizden klavye tavsiyesi almak isterim işe aşağıda benim kriterlerim.

Beyaz olsa çok iyi olurdu ama bu bütçeye illa siyah var ise yine sorun değil.

Switch kesinlikle sessiz olmalı (ses konusunda çok takıntılıyımdır ve aile evinde oturuyorum.)

Kablolu veya kablosuz olması sorun değil.

Ses seviyesini ayarlayabildiğimiz ses tekerleği olmalı olmazsa yapamiyorum. Yine olmadı, makro ile bir tuşa atabileceğim driveri olmalı.

Olabildiğince küçük olsun ama %60'ta çok küçük kalıyor %75 ideal gibi tabii yine %60'ta önerebilirsiniz.

Evet dostlar sonunda sarı siteden eski laptopumu satabildim ve 1900 TL aldım. Bütçemi azıcık arttırarak 2000-2500 TL bir bütçeyede çıkabilme şansım var, bu bütçe bandında sizden klavye tavsiyesi almak isterim işe aşağıda benim kriterlerim.

Beyaz olsa çok iyi olurdu ama bu bütçeye illa siyah var ise yine sorun değil.

Switch kesinlikle sessiz olmalı (ses konusunda çok takıntılıyımdır ve aile evinde oturuyorum.)

Kablolu veya kablosuz olması sorun değil.

Ses seviyesini ayarlayabildiğimiz ses tekerleği olmalı olmazsa yapamiyorum. Yine olmadı, makro ile bir tuşa atabileceğim driveri olmalı.

Olabildiğince küçük olsun ama %60'ta çok küçük kalıyor %75 ideal gibi tabii yine %60'ta önerebilirsiniz.

Buyur hocam, hafif tok bir sesi var ikisinin de, rahatsız etmez yani. Ama en sessizini arıyorsan

Buyur hocam, hafif tok bir sesi var ikisinin de, rahatsız etmez yani. Ama en sessizini arıyorsan

Ben olsam Dark project alu alırdım cidden sessiz bir klavye çünkü.
Hocam birde vgn v87 nasıldır. Hoş gibi.

Hoşunuza gidiyorsa öneririm. Tekerlek istiyorsunuz diye atmamıştım.

Driver ile page up page down tuşunu sesi azalt yükselt yapabilirim belki.

Soketleri çok kaliteli değil ama bu bütçedeki bir klavye için normal. Yine de zorunda kalmadıkça switchlerini çok fazla tak çıkar yapmayın derim.

Yok hocam öyle her şeyi kurcalamayacagim zaten sürekli yazıp oyun oynuyorum öyle switch çıkar tak yapmak istemiyorum en fazla tuşları çıkarıp temizlik yaparım o kadar.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı