ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #1 Merhaba, maksimum 2 bin TL bütçem var. 1600 TL filan olursa daha iyi olur. Oyuncu klavyesi arıyorum, %65 olursa çok iyi olur. Kablolu tercihim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2025
Merhaba, maksimum 2 bin TL bütçem var. 1600 TL filan olursa daha iyi olur. Oyuncu klavyesi arıyorum, %65 olursa çok iyi olur. Kablolu tercihim.
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.686 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #2 ViewSonic dedi: Merhaba, maksimum 2 bin TL bütçem var. 1600 TL filan olursa daha iyi olur. Oyuncu klavyesi arıyorum, %65 olursa çok iyi olur. Kablolu tercihim. Genişletmek için tıkla... İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak MCHOSE G75 Pro al geç.
ViewSonic dedi: Merhaba, maksimum 2 bin TL bütçem var. 1600 TL filan olursa daha iyi olur. Oyuncu klavyesi arıyorum, %65 olursa çok iyi olur. Kablolu tercihim. Genişletmek için tıkla... İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak MCHOSE G75 Pro al geç.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 8 Ağustos 2025 #3 Kampanyalar ile bunu al. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Kampanyalar ile bunu al. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
ViewSonic Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #4 soulsteal59 dedi: Kampanyalar ile bunu al. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Taksitle alıcam da,öyle oluyor değil mi?
soulsteal59 dedi: Kampanyalar ile bunu al. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Taksitle alıcam da,öyle oluyor değil mi?
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #5 ViewSonic dedi: Taksitle alıcam da,öyle oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... R75 Güzel Alabilirsiniz ben alıcağım bugün büyük ihtimalle vardır taksit çok bilmiyorum gaming geni bende ilk defa ordan alıcam. ViewSonic dedi: Taksitle alacağım da, öyle oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya R75 yazmışım G75 yazcağıma kusura bakmayın gayet güzel klavye 2 3 güne elime ulaşırsa detaylarını yazarım isterseniz. Son düzenleme: 11 Ağustos 2025
ViewSonic dedi: Taksitle alıcam da,öyle oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... R75 Güzel Alabilirsiniz ben alıcağım bugün büyük ihtimalle vardır taksit çok bilmiyorum gaming geni bende ilk defa ordan alıcam. ViewSonic dedi: Taksitle alacağım da, öyle oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya R75 yazmışım G75 yazcağıma kusura bakmayın gayet güzel klavye 2 3 güne elime ulaşırsa detaylarını yazarım isterseniz.
P poise Femtopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #6 Yoneistaken dedi: İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak MCHOSE G75 Pro al geç. Genişletmek için tıkla... Devam ediyor mu acaba?
Yoneistaken dedi: İyzico ve Parolapara kampanyasını kullanarak MCHOSE G75 Pro al geç. Genişletmek için tıkla... Devam ediyor mu acaba?
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #7 poise dedi: Devam ediyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba hayır ama bence 2500 TL'ye alınabilecek bir klavye.
poise dedi: Devam ediyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam galiba hayır ama bence 2500 TL'ye alınabilecek bir klavye.