Furkan1071
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, PC için kulaklık arıyorum. Çok fazla FPS oyunları oynamam, genellikle hikâyeli oyunları tercih ediyorum. Arada film/dizi izler ve müzik dinlerim. Rampage amaze RM-K20 kullandım, HyperX Cloud II denedim (birkaç gün önce Amazon'da indirimden almıştım, bütçeyi zorladığı için iade edeceğim). Önerebileceğiniz güzel bir kulaklık var mı? Max 2 bin bütçe.
Anakartım Gigabyte B450M S2H, Realtek ALC887 ses kartı varmış. Başka bir ses kartı deneyimlemedim o yüzden bu konuda bir şey diyemem ama Windows 11 işletim sisteminde ses seviyesi %10-20 arası kullanıyorum ben. Hatta %16'yı geçince ses yüksek gelmeye başlıyor. Onun dışında ses gayet güzel geliyor müzik dinlediğimde fakat bu her kulaklıkta değişiyor. Anakarttaki ses kartıyla bir ilgisi var mı bilemiyorum.
Anakartım Gigabyte B450M S2H, Realtek ALC887 ses kartı varmış. Başka bir ses kartı deneyimlemedim o yüzden bu konuda bir şey diyemem ama Windows 11 işletim sisteminde ses seviyesi %10-20 arası kullanıyorum ben. Hatta %16'yı geçince ses yüksek gelmeye başlıyor. Onun dışında ses gayet güzel geliyor müzik dinlediğimde fakat bu her kulaklıkta değişiyor. Anakarttaki ses kartıyla bir ilgisi var mı bilemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: