2 bin TL kulaklık önerisi

Furkan1071

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, PC için kulaklık arıyorum. Çok fazla FPS oyunları oynamam, genellikle hikâyeli oyunları tercih ediyorum. Arada film/dizi izler ve müzik dinlerim. Rampage amaze RM-K20 kullandım, HyperX Cloud II denedim (birkaç gün önce Amazon'da indirimden almıştım, bütçeyi zorladığı için iade edeceğim). Önerebileceğiniz güzel bir kulaklık var mı? Max 2 bin bütçe.
Anakartım Gigabyte B450M S2H, Realtek ALC887 ses kartı varmış. Başka bir ses kartı deneyimlemedim o yüzden bu konuda bir şey diyemem ama Windows 11 işletim sisteminde ses seviyesi %10-20 arası kullanıyorum ben. Hatta %16'yı geçince ses yüksek gelmeye başlıyor. Onun dışında ses gayet güzel geliyor müzik dinlediğimde fakat bu her kulaklıkta değişiyor. Anakarttaki ses kartıyla bir ilgisi var mı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam selamlar öncelikle hiç IEM kulaklık denedin mi bilmiyorum ama Wraith e-Sports'tan sense Pro IEM öneririm sana hem ses kartlı hem de ses kalitesi muazzam bende aynı kulaklığı kullanıyorum aynı zamanda 1300 lira ve düşünürseniz %3 indirim kodu verebilirim.

Kankam selamlar öncelikle hiç IEM kulaklık denedin mi bilmiyorum ama Wraith e-Sports'tan sense Pro IEM öneririm sana hem ses kartlı hem de ses kalitesi muazzam bende aynı kulaklığı kullanıyorum aynı zamanda 1300 lira ve düşünürseniz %3 indirim kodu verebilirim.
Sanırım sadece kendi sitesinde satılıyor. Türkiye garantili değil doğru mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı