Farketmez hocam. O inanılmaz atanların fikrini alırsak güzel olurKulaküstü-kulakiçi gibi bir tercihiniz var mıdır?
Hocam Q21i menteşe sorunu yok muydu? Çok fazla şikayet görmüştüm.
![]()
Machenike GX30 Pro Tri-Mode Siyah Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 Pro Tri-Mode siyah gaming kulaklık, 7.1 surround ses desteği ve RGB ışıklandırmasıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri, çekilebilir mikrofonu ve ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanım sağlar. Machenike Türkiye distribütörü...gank.com.tr
![]()
JBL Quantum 350 Kablosuz Kulaklık
JBL Quantum 350 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kablolu olarak:
Fifine özellikle en iyi ses kalitesine sahip. Ama 7.1 berbat calisiyor.
İnceleme: JBL Quantum 350
Öncelikle iyi sosyaller, bugün yeni yeni foruma tanıttığım, ve fiyatının en iyisi olan JBL Quantum 350'yi inceleyeceğim. Kutu Bizi böyle bir kutu karşılıyor. Ve böyle bir kutu içeriği. Ve sonrasında kulaklığımız. Mikrofon kalitesi Mikrofon kulaklıkta bu şekilde duruyor, ve mikrofon...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.