Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 598 Çözümler 2 16 Ağustos 2025 #61 Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. BinbasiOmen41 dedi: Fotoğraf bekliyoruzzzz. Bu arada hangi switchlisini aldın? Genişletmek için tıkla... Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten. Dosya Ekleri 20250816_133215.jpg 62,9 KB · Görüntüleme: 39
Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. BinbasiOmen41 dedi: Fotoğraf bekliyoruzzzz. Bu arada hangi switchlisini aldın? Genişletmek için tıkla... Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten.
BinbasiOmen41 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #62 Destie dedi: Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten. Genişletmek için tıkla... Bende de ondan var. Matcha Latte switchlisinden daha iyi bence.
Destie dedi: Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten. Genişletmek için tıkla... Bende de ondan var. Matcha Latte switchlisinden daha iyi bence.
Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 598 Çözümler 2 16 Ağustos 2025 #63 BinbasiOmen41 dedi: Bende de ondan var. Matcha latte switchlisinden daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi.
BinbasiOmen41 dedi: Bende de ondan var. Matcha latte switchlisinden daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #64 Destie dedi: Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi. Genişletmek için tıkla... Tüm setup foto gelirmi reis
Destie dedi: Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi. Genişletmek için tıkla... Tüm setup foto gelirmi reis
BinbasiOmen41 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #65 Destie dedi: Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada.
Destie dedi: Ben de daha çok beğeniyorum bu switchi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada.
Destie Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 598 Çözümler 2 16 Ağustos 2025 #66 Alperenclhsz dedi: Tüm setup fotoğraf gelir mi reis. Genişletmek için tıkla... Şu anda taşındığım için her şey ayrı bi yerde maalesef şuan atamıyorum BinbasiOmen41 dedi: Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Alperenclhsz dedi: Tüm setup fotoğraf gelir mi reis. Genişletmek için tıkla... Şu anda taşındığım için her şey ayrı bi yerde maalesef şuan atamıyorum BinbasiOmen41 dedi: Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.144 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #67 Destie dedi: Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten. Genişletmek için tıkla... Çok iyi gözüküyor siyah setup ile bayagı iyi yakışmış.
Destie dedi: Daha net çekeceğim yakın zamanda ayarlamalarını yapıyorum. Tofu switch yazıyordu seçenek yoktu zaten. Genişletmek için tıkla... Çok iyi gözüküyor siyah setup ile bayagı iyi yakışmış.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #68 MorgauS_0 dedi: Çok iyi gözüküyor siyah setup ile bayagı iyi yakışmış. Genişletmek için tıkla... Sence sırf renk için 300 tl fazla vermeye değermi siyah gri için
MorgauS_0 dedi: Çok iyi gözüküyor siyah setup ile bayagı iyi yakışmış. Genişletmek için tıkla... Sence sırf renk için 300 tl fazla vermeye değermi siyah gri için
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.144 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #69 Alperenclhsz dedi: Sence sırf renk için 300 TL fazla vermeye değer mi siyah gri için. Genişletmek için tıkla... Yeşil rengi beğenmıyorsanız evet değer.
Alperenclhsz dedi: Sence sırf renk için 300 TL fazla vermeye değer mi siyah gri için. Genişletmek için tıkla... Yeşil rengi beğenmıyorsanız evet değer.
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #70 MorgauS_0 dedi: Yeşil rengi beğenmıyorsanız evet değer. Genişletmek için tıkla... Sevdim ama ikiside çok güzel tabiki siyah bi tık daha güzel ama.
MorgauS_0 dedi: Yeşil rengi beğenmıyorsanız evet değer. Genişletmek için tıkla... Sevdim ama ikiside çok güzel tabiki siyah bi tık daha güzel ama.