2 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Bütçe
2000

ilkrrozc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, klavye değişikliğine gitmeyi planlıyorum ve çok kararsız kaldım. Wraith W60 ve Ajazz AK680MAX kablosuz versiyonlarını ikinci el temiz halde olmak üzere satışta buldum. İkisi arasında kararsızım, eğer aynı fiyat bandında 2K manyetik switch olmak şartıyla kablosuz olması şart değild, önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. Eski klavyem satıldığı an geçmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazı videolarda falnda millet almayın aldırmayın demiş kronik falan diyorlar neden öyle diyorlar.

Hocam bazı videolarda falnda millet almayın aldırmayın demiş kronik falan diyorlar neden öyle diyorlar.
Neymiş problemi hocam, neyinden bahsediyorlar? Ben çok kullanıp memnun olan biliyorum, kendim de yedek klavye olarak tutuyorum arada kullanıyorum o fiyat bandına on numara fiyat performans ürünü. Bir problem olması durumunda da zaten garantili ürün olacak hani neticede.

Keşke bilsem hocam ürün bana da güzel temiz geldi de, insanlar işte büyük ihtimal ürün kötülüyor boşu boşuna çünkü sorun var yazıp açıklayan görmedim daha nedense.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı