2 bin TL mikrofonlu kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Rinn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 327

Rinn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Kulaklık fiyatlarına pek hakim değilim. Mikrofonlu kulaklık istiyorum. En önemlisi mikrofonunun iyi olması. Fiyat konusunda dediğim gibi aklımda bir şey yok. 1-2K olabilir. Ayrıca MediaMarkt, Vatan, Teknosa gibi yerlerden alacağım. Bu yüzden ürünler orada varsa daha iyi olur. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
100 TL daha ucuz yukarıdakinden.

Alternatif

Yurt dışından geliyormuş piyasaya göre çok ucuz. Garantisi yokmuş satıcı öyle diyor neyse paran varsa arkadaşın attığı modeli al.

Hocam teşekkürler gene de. Bu akşam gidip alacağım için bide yukarıda belirttiğim mağazalardan almayı düşünüyordum.

Ne için kullanacağınıza bağlı. Jack, tak çıkar olduğu için dikkat etmek gerek.
Hocam biraz oyun , genel olarak konuşmak için. Bu yüzden mikrofon konusunda hassasım.

Ayrı olarak mikrofon almayı düşündüm fakat yeterli alana sahip değilim. Bu yüzden bu şekilde bakıyorum.

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler gene de. Bu akşam gidip alacağım için bide yukarıda belirttiğim mağazalardan almayı düşünüyordum.

Hocam biraz oyun , genel olarak konuşmak için. Bu yüzden mikrofon konusunda hassasım.

Ayrı olarak mikrofon almayı düşündüm fakat yeterli alana sahip değilim. Bu yüzden bu şekilde bakıyorum.
Cloud 2'nin küçük bir ses kartı var kablo ve usb arasında emin ol işini görür. Bence tek eksiği bass hzlerine pek çıkamıyor olması. Bir dönem referans kulaklık niyetine kullanmıştım hatta. Rekabetçi oyunlarda ve chatleşmede işini gayet görür ama arkadaşın attığı razer daha kaliteli.

Mikrofon testine bakabilirsin bu arada.

Cloud 2'nin küçük bir ses kartı var kablo ve usb arasında emin ol işini görür. Bence tek eksiği bass hzlerine pek çıkamıyor olması. Bir dönem referans kulaklık niyetine kullanmıştım hatta. Rekabetçi oyunlarda ve chatleşmede işini gayet görür ama arkadaşın attığı razer daha kaliteli.
Kaliteli de bu yurt dışı ve garanti yok. Başka satıcılar da var ama bütçenin üzerinde.

Mikrofon testine bakabilirsin bu arada.
Teşekkürler.

Kaliteli de bu yurt dışı ve garanti yok. Başka satıcılar da var ama bütçenin üzerinde.

Anlıyorum hocam teşekkürler gene de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı