2 bin TL monitör tavsiyesi

şafak erdoğan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Elimde zaten.
ASUS VP247H 23.6" 1ms 60Hz

Monitörü bulunmakta 60Hz artık bana yetmiyor, 165Hz bir monitör almak bunu da ikincil olarak kullanmak istiyorum fakat Max bütçem 2 bin, az biraz artırabilirim 200 300 sorun değil düşük olursa daha çok sevinirim tabii ki iyi olması şart. ( ViewSonic önermeyin çok fazla hata veriyormuş kullanmayı düşünmüyorum o yüzden ) monitör önerilerinizi alabilir miyim göndereceğiniz monitörlerin inceleme videoları varsa çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX480 O8GB işlemcide Ryzen 1700 söylemeyi unutmuşum. Hayırlı sabahlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Elimde zaten.
ASUS VP247H 23.6" 1ms 60Hz

Monitörü bulunmakta 60Hz artık bana yetmiyor, 165Hz bir monitör almak bunu da ikincil olarak kullanmak istiyorum fakat Max bütçem 2 bin, az biraz artırabilirim 200 300 sorun değil düşük olursa daha çok sevinirim tabii ki iyi olması şart. ( ViewSonic önermeyin çok fazla hata veriyormuş kullanmayı düşünmüyorum o yüzden ) monitör önerilerinizi alabilir miyim göndereceğiniz monitörlerin inceleme videoları varsa çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX480 O8GB işlemcide Ryzen 1700 söylemeyi unutmuşum. Hayırlı sabahlar.
Merhaba Asus VG258QR Modeli var oldukça başarılı ve kaliteli icelemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı