2 bin TL mouse önerisi

sarah

Hectopat
Razer Viper Mini tarzında büyük olmayan ve kullanisli Gaming mouse önerebilir misiniz? Bütçe olarak 2 k geçmezse sevinirim.

Vwe R1 var Wraith'de ama ben Furylevel Z1 kullanıyorum ondan önce de Razer Cobra kullanıyordum bahsettigin model büyüklüğünde Z1 le boyutları farklı Z1 biraz daha büyük ama sorun çıkarmadı gayet güzel şu anda F1 modelide iyi sanırım Wraith'de.

VXE MAD R almaya çalışın hocam 2500 bandına çıkabilirseniz. Bu fiyat bandında en iyi mouselardan biri olabilir. VXE R1 Pro Max de dongle ile tercih edebilirsiniz. Eğer bütçe max 2000 diyorsanız da VXE R1 pro max alın sonra dongle alırsınız.

Büyüklüğü razer mini ile aynı mi, büyük mouselari kullanamiyorum

https://furylevel.com/furylevel-z1,...armoshark-m3-pro-mouse?variant=48301021921473 aralarında en iyisi Darmoshark ama bütçeyi 100 TL aşıyor Z1 R1 arasında ise Z1 tercih edebilrsin ama küçük mouse istiyorsan R1 de olur.
Küçük olması daha iyi benim için büyük olan mouselari kullanamiyorum

Büyüklüğü Razer mini ile aynı mi, büyük fareleri kullanamiyorum.

Küçük olması daha iyi benim için büyük olan fareleri kullanamiyorum.

Çok büyük değil aralarında maximum aralarında yükseklık olarak yarım santim var ama uzunluk olarak eşitler cobranın boyutları miniyle aynı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…