2 bin TL mouse pad önerisi

Bütçe
2000

vindies

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kendim için uygun olan mouse Pad'i bir türlü bulamadım. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum yani performans çok da önemli değil benim için aradığım mouse Pad'den istediğim hızlı olsun ve pürüzsüz bir kayma deneyimi sağlasın bu doğrultuda internette herkesin tavsiyesi artisan raiden oldu ve xsoft versiyonunu satın aldım, ne kadar kumaş kalitesi ve yumuşaklığı çok güzel hissettiriyor olsa da aradığım pürüzsüz kayma ve hız isteklerimi tam yerine getiremedi. Şu an QCK Edge kullanıyorum. Softluk olarak mid bir mouse pad. Artisana kıyasla kumaş kalitesi o kadar iyi olmasa da hem daha hızlı hem de daha pürüzsüz bir kayma deneyimi hissediyorum. Kullandığım Mouse'lar ATK F1 Extreme, G PRO Superlight ve Razer DeathAdder v2X, hepsinde benzer deneyimler aldım. Bütçem 2000 lira civarında ve maalesef yeni bir artisan pad günümüz yurt dışı alışverişleri ile mümkün değil, bu nedenle benim aklımda olanlar Lamzu energon ve esptiger modelleri, aradıklarım doğrultusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi sosyaller.

Lamzu Energon'u önerebilirim Lamzu Atlantis ile beraber kullanıyorum gayet memnunum. Artisan'a yakın olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…