2 bin TL mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL

Hüseyinefe10

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,

2000 TL bir bütçem var.
Wraith'den Spirit of Aim düşünüyorum. Alan kullanan varsa deneyimlerini veya önerdiğiniz başka bir mouse pad varsa onu yazarsanız çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

2 aydır spirit of aim hybrid kullanıyorum mükemmel bir şey.

Maalesef bu renk stokta yok.

Hangi rengi acaba bir de genellikle Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum sizce hybrid yüzeymi Speed yüzeymi almalıyım.

Beyaz rengini kullanıyorum benim sensim düşük ama hybrid kullanıyorum ama 360 falan çok rahat atıyorum hızı çok iyi hybridin bile.

Beyaz rengini kullanıyorum benim sensim düşük ama hybrid kullanıyorum ama 360 falan çok rahat atıyorum hızı çok iyi hybridin bile.
Hocam şuan beyaz ın speed yüzeyi stokta yok herkesin övmesi üzerine speed alacaktım sen hybrid iyi diyorsan onu tercih etmeliymiyim ozaman birde herhangi çizik en ufak aşınma oldumu bilgilendirirsen sevinirim

Hocam şu an beyaz ın Speed yüzeyi stokta yok herkesin övmesi üzerine Speed alacaktım sen hybrid iyi diyorsan onu tercih etmeliy miyim o zaman bir de herhangi çizik en ufak aşınma oldu mu bilgilendirirsen sevinirim

Hocam öncelikle hiçbir şekilde aşınma olmadı herhangi bir lekede olmadı çok dikkatli bakıyorum ama olsa da kolay çıkartabilirsiniz zaten o pek sıkıntı değil benim farem Scyrox V8 ve esptiger yanzii skatezleri takılı ve hybrid olmasına rağmen döndürdüğümde 3 4 tur dönüyor ilk başlarda o kadar hızlıydı ki kontrol edilmiyordu sonradan alıştım eğer altında ekstra alınan hız odaklı bir skatez varsa direkt hybrid tercih edin Speed de kontrol edemezsiniz benim arkadaşımdada aynı mouse pad o stok skatezlerle kullanıyor gayet memnun ve hızının çok iyi olduğunu söylüyor.

Ekstra merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin.

Mousepad le beraber scyrox v6 yı almayı düşünüyordum iyi oldu kullanman skatezi hakkında bende birkaç videoda eleştiri duydum gerçekten değişmesi gerekecek kadar kötümü veya alırken kesinlikle bir skatez al altına dermisin şuan steelseries sensie ten kullanıyorum stok skatez var altında ve hızlı skatez yavaş skatez farklarını hiç bilmiyorum bide scyrox v8 den memnunmusun şarj süresi hakkında birkaç kötü yorum gördüm 8 k da 10-12 saat arası gidiyormuş sanırım aynı zamanda v6 sürümüde sadece tutuş şekilleri farklı biliyorsundur zaten yani kesinlikle alabilirsin dermisin mouse hakkındada küçük incelemeini yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Benim şu ana kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim ben 1K Hz de oynuyorum çünkü 8K gereksiz diye düşünüyorum esporcu değilsen altındaki skatezler abartıldığı kadar kötü değil kullanılabilir şarj süresinden çok memnunum şarjı çok hızlı fulleniyor zaten ve 1K da bayağı iyi gidiyor bütçen 3000TL ise düşünmeden alman gereken bir mouse.

Yani bütçem 4000 lere çıkabilirim ama 4000 lira olupta bundan +1 daha iyi özelliği olan mouse görmedim senin önerin varsa söylersen memnun olurum ama mouse u kesinlikle öneriyorsun sanırım birde mouse u hangi siteden aldın wraith de var ama sadece siyah rengi kalmış bende beyazını almak istiyorum gaming gen tr de beyazı mevcut seninki hangi renk beyazsa eğer kir tutuyormu birde spirit of aimin mesela speed yüzeyi tükenmiş stokların hiç yenilendiğine şahit oldunmu yenileniyorsa ne kadarda yenileniyor bilgin varsa bu konudada yazarsan çok memnun olurum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…